Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Academy GMS – Pohjoismainen työskentelykulttuuri

GMS International
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Helsinki
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Academy GMS – Pohjoismainen työskentelykulttuuri

GMS Kulttuurikurssi – Pohjoismaat

Niin samanlaisia, mutta silti niin erilaisia…

Työskenteleminen ja liiketoiminnan harjoittaminen eri Pohjoismaissa voi olla todellinen haaste maiden maantieteellisestä läheisyydestä huolimatta. Vaikka maidemme välillä on monia samankaltaisuuksia, on jokaisella Pohjoismaalla myös oma, yksilöllinen työkulttuuri, jonka ymmärtäminen on onnistuneen yhteistyön avain. 

Pohjoismaiden kulttuurikurssilla perehdymme samankaltaisuuksiin ja eroihin eri pohjoismaiden välillä. Koulutuksen tavoitteena auttaa osallistujia ymmärtämään maiden välisiä kulttuurieroja, työkulttuuria sekä kommunikaatiota ja käytöstapoja eri Pohjoismaissa. Kurssi räätälöidään yrityksesi tarpeita vastaavaksi ja koulutus voidaan toteuttaa joko luento- tai työpajamuodossa.

Mikäli haluat lisätietoa räätälöidystä Pohjoismaiden työskentelykulttuuri -koulutuksestamme, ota yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä juuri sinun ja yrityksesi tarpeisiin sopivan koulutusratkaisun!

Soita meille numeroon: + 358 9 424 549 31 tai jätä yhteydenottopyyntö, niin koulutusasiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Academy GMS – Pohjoismainen työskentelykulttuuri, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kielikoulutuksen sisältö

Kustannukset

Koulutuksen sisältö räätälöidään budjettisi mukaan. Kerro toiveesi ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Academy GMS – Pohjoismainen työskentelykulttuuri? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

GMS International

GMS Group / GMS International

Räätälöidyt koulutusratkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin!

Me GMS Internationalilla luomme ja toimitamme yksilöllisiä koulutusratkaisuja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Koulutusratkaisujen räätälöinnissä otamme huomioon yrityksenne strategian, tavoitteet ja tarpeet. Yhdessä sinun ja taitavan koulutushenkilökuntamme kanssa  suunniteltu ratkaisu on tae selkeille ja kestäville tuloksille! Tarjoamme räätälöitävää koulutusta seuraavilla koulutusalueilla:...


Lue lisää kouluttajasta GMS International ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

GMS International

PL 4630
00002 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.gmsgroup.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Academy GMS – Pohjoismainen työskentelykulttuuri täytä seuraavat tiedot: