Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta syrjäytymisen ehkäisyssä ja sosiaalisessa kuntoutuksessa -täydennyskoulutus (28 op)

Itä-Suomen yliopisto, Koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate
Yhteenveto
10 lähiopetuspäivää
   
Kuopio
Koulutus

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta syrjäytymisen ehkäisyssä ja sosiaalisessa kuntoutuksessa -täydennyskoulutus (28 op)

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta syrjäytymisen ehkäisyssä ja sosiaalisessa kuntoutuksessa

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta tutuksi

Koronatilanteen vuoksi sekä yliopiston varautumislinjausten johdosta koulutuksen ajankohdassa voi olla muutoksia.

Haluatko laajentaa osaamistasi syrjäytymisen ehkäisyssä ja sosiaalisessa kuntoutuksessa hevostoiminnan avulla?

Koulutus auttaa soveltamaan luonto- ja hevosavusteista kuntoutusotetta sosiaali- ja kasvatusalan työssä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään seuraavia aiheita:

  • Sosiaalipedagoginen toiminta ja teoria
  • Sosiaalipedagoginen ajattelu ja ammatillisuus
  • Sosiaalipedagoginen hevostoiminta ja asiakasnäkökulma
  • Sosiaalipedagoginen hevostoiminta käytännön toimintana

Koulutuksen toteutus

Koulutus koostuu 10 lähiopetuspäivästä, verkko-opiskelusta Moodle-oppimisympäristössä, kirjallisista tehtävistä ja itsenäisesti toteutettavasta projektityöstä. Teoriaopintoina opiskelija suorittaa 10 op (kaksi verkko-opintojaksoa) Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston sosiaalipedagogiikan perusopinnoista. Ajallisesti jaksot voi valita syyslukukauden 2020 opintojaksoista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaalipedagoginen hevostoiminta syrjäytymisen ehkäisyssä ja sosiaalisessa kuntoutuksessa -täydennyskoulutus (28 op), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu jo työelämässä toimiville sosiaali-, terveys-, kasvatus-, nuoriso- ja vapaa-ajan tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat kehittää osaamistaan luonto- ja hevosavusteisen kuntoutusotteen soveltamisessa omassa työssään. Koulutus soveltuu myös ratsastusterapeuteille, ratsastuksen opettajille ja -ohjaajille. Koulutuksen suorittaneet pystyvät itsenäisesti suunnittelemaan ja toteuttamaan kuntouttavaa sosiaalipedagogista hevostoimintaa.

Kurssi on SPHT-yhdistyksen hyväksymä täydennyskoulutus ja kurssin suorittanut voi hakea yhdistykseltä jäsenyyden lisäksi Sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja SPHT®-nimikettä. Nimikkeen myöntämiseen on tietyt kriteerit.

Koulutuksen tavoitteiden saavuttamiseksi siihen valittavilta edellytetään riittävää kokemusta hevosten kanssa työskentelystä. Hevostaidot muodostavatkin yhden valintakriteerin aikaisemman koulutus- ja työkokemuksen rinnalla. Mahdollisuus oman hevosen käyttöön kurssin aikana on hyödyksi. Koulutuksen valittavalla tulisi olla myös vähintään opisto/amk-tasoinen tutkinto sosiaali-, terveys-, kasvatus-, nuoriso- tai muulta soveltuvalta alalta ja kolmen vuoden soveltuva työkokemus. Näiden kriteereiden lisäksi arvioidaan hakijan kykyä hyödyntää koulutusta käytännön työssä.

Aikataulu

Kurssipäivät ovat 2-päiväisiä ja sijoittuvat viikonloppuun pääosin pe-iltapäivä - lauantai. Koulutuksen aloitusjakso on 8.–9.5.2020 ja muut jaksot 14.–15.8., 25.–26.9, 23–24.10. ja 19.–20.11. (päätös, to-pe).  

Kustannukset

Hinta on 1900 € + alv 24 %, verollinen myyntihinta 2356 €.

Hinta sisältää lähiopetuksen ja tarvittavan oppimateriaalin, tehtävien vaatiman ohjauksen,opintosuoritusrekisterin ylläpidon sekä todistuksen. Koulutuksesta voi saada todistuksen vain kokonaisuudessaan hyväksytysti suorittamalla.

Mahdollisista matka-, majoitus- ja ruokailukuluista opiskelija vastaa itse.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaalipedagoginen hevostoiminta syrjäytymisen ehkäisyssä ja sosiaalisessa kuntoutuksessa -täydennyskoulutus (28 op)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Itä-Suomen yliopisto, Koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate

Itä-Suomen yliopisto – UEF

Aducate – Never stop learning

Koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate välittää Itä-Suomen yliopiston korkeatasoista koulutusta yrityksille ja muille organisaatioille. Aducate on Itä-Suomen yliopiston asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee 70 koulutuksen ammattilaista. Vuoden aikana Aducate kouluttaa 15 000 oppijaa, mikä tekee siitä yhden Suomen suurimmista yliopistollisista kouluttajista. Koulutus perustuu uusimman tieteelliseen...


Lue lisää kouluttajasta Itä-Suomen yliopisto, Koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto, Koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate

Savilahdentie 6 B
70211 Kuopio

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sosiaalipedagoginen hevostoiminta syrjäytymisen ehkäisyssä ja sosiaalisessa kuntoutuksessa -täydennyskoulutus (28 op) täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Aikaa työlle. Aikaa elämälle.

Laadukkaat ensiapukurssit ovat saatavilla nyt yhdistelmäkursseina. Opiskele osa verkossa ja osa lähiopetuksena, kun sinulle sopii.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: