Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Tunteiden johtaminen - pois ajatuksien kapeikoista

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus
Yhteenveto
3 tuntia
150 EUR + alv 24 %
19.8.2021
Haku päättyy: 15.8.2021
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Kokeilukulttuurin johtaminen

Tunteiden johtaminen - pois ajatuksien kapeikoista

Tunteet vaikuttavat päätöksentekoon, huomiokykyyn, ajatteluun ja pohdintaan sekä myös tuottavuuteen ja asiakastyytyväisyyteen. Pahimmillaan ne kaventava ajattelua, jolloin emme voi tehdä töitä parhaalla mahdollisella tavalla. Näin ollen työyhteisön ilmapiirin, henkilöstön ja omien tunteiden johtaminen nousee merkitykselliseen asemaan. Tunteet eivät ole jotain epämääräistä "höttöä", vaan jotain hyvin konkreettista ja vaikuttavaa. Tunteiden johtaminen edellyttää tietoa ja taitoa. Tässä koulutuksessa saat niitä molempia.  Koulutuksen pituus on puoli päivää, ja saat käyttöösi käytännön menetelmiä. Koulutus toteutetaan etänä tietoturvallisella Zoom-sovelluksella. Ohjeet etäosallistumiseen saat 2-3 päivää ennen koulutusta.

Koulutuksen keskeisiä sisältöjä ovat tunteiden vaikutus aivoihin, tunteet neurokemiallisena ilmiönä, tunteiden vaikutus toimintakykyyn, työyhteisöön ja asiakastyytyväisyyteen, ajattelua avaavien tunteiden vahvistamisen menetelmät, ajattelua kaventavien tunteiden kohtaamisen menetelmät. 

Tavoitteet:

Koulutuksessa opit kuinka tunteet vaikuttavat tärkeimmän työvälineemme eli aivojen toimintaan ja kuinka ne vaikuttavat asiakastyytyväisyyteen ja työyhteisön toimintaan, opit mitä ovat ajattelua avaavat ja sulkevat tunteet sekä kuinka vahvistavat myönteisiä tunteita ja kuinka kohtaat negatiivisia tunteita. Koulutuksessa esitellään useita kymmeniä menetelmiä tunteiden johtamiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tunteiden johtaminen - pois ajatuksien kapeikoista, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tiiminvetäjät, projektipäälliköt, esihenkilöt, johtajat

Aikataulu

Koulutus kestää 3 tuntia, klo 12-15.15.

Kouluttaja

Arttu Puhakka

Kustannukset

Hinta 150 € + alv 24% (36 euroa), verollinen myyntihinta 186 € / osallistuja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tunteiden johtaminen - pois ajatuksien kapeikoista? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus

Itä-Suomen yliopiston jatkuvan oppimisen koulutustarjonta on helppo väylä itsensä kehittämiseen, ammattiosaamisen täydentämiseen ja yrityksen osaamispääoman laajentamiseen. Toimimme kahdella kampuksella, Kuopiossa ja Joensuussa sekä sujuvasti myös verkossa ja valtakunnallisesti. Tarjoamme selkeitä kokonaisratkaisuja sinun tai yrityksesi tarpeisiin, olemme tukena kasvussa, suorituskyvyn parantamisessa...


Lue lisää kouluttajasta Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus

Neulaniementie 2, 2 krs. |PL 1627
70211 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.uef.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tunteiden johtaminen - pois ajatuksien kapeikoista täytä seuraavat tiedot: