IPMA C sertifiointivalmennus | sertifioitu projektipäällikkö

Kumura Oy
Yhteenveto
2 päivää
1 500 EUR + alv 24% (yht. 1 860 EUR)
Koulutus
Useita paikkakuntia, Vantaa

Alkavat koulutukset
Vantaa
1 500 EUR
23.5.2023

Suomi
sopimuksen mukaan
IPMA C -sertifiointivalmennus

IPMA C sertifiointivalmennus | sertifioitu projektipäällikkö

IPMA C  -sertifiointivalmennuksemme

 • siirtää oppimasi käytäntöön menetelmä- ja laskentatehtävillä
 • sisältää harjoituskokeen sertifioitumisen testaamiseksi
 • on Suomen ensimmäinen IPMA REG -sertifioitu IPMA C -valmennus.

IPMA C -sertifioitumistilaisuuden järjestää Projektiammattilaiset ry. Sertifikaatin kelpoisuusvaatimukset ja aikataulut voit katsoa PRY:n sivuilta.

Valmennuksen tehtävät ja harjoituskoe valmistavat IPMA C -sertifiointiin

IPMA C -sertifiointiin valmistavassa valmennuksessa opit projektinhallinnan keskeisimmät menetelmät. Tutustumme valmennuksessa projektin johtamisen osaamisalueisiin IPMA:n Individual Competence Baseline (ICB) 4.0 -jäsentelyn avulla.

Oppiesi soveltamisen käytäntöön varmistavat monipuoliset ja konkreettiset menetelmä- ja laskentaharjoitukset, jotka kohdistuvat projektin suunnittelun ja ohjauksen eri vaiheisiin. Valmennuspäivien harjoitusten lisäksi saat tehtäviä myös omatoimista harjoittelua ja kertausta varten sekä harjoituskokeen, jolla testaat osaamisesi tason IPMA C -sertifioinnissa. Käytämme valmennuksessa Howspace-ympäristöä materiaalien jakamiseksi etukäteen sekä harjoituksien yhteydessä.

Suosittelemme sinua varaamaan riittävästi aikaa omatoimiseen harjoitteluun ja kertaamiseen ennen sertifiointikoetta.

IPMA REG -sertifioitu IPMA C -valmennuksemme on kiitetty ja kehuttu

International Project Management Association (IPMA) on sertifioinut IPMA C -sertifiointivalmennuksemme. Tällä hetkellä Exam Preparation Course -rekisteröintejä on maailmalla yhteensä kolme. Näistä kaksi on Euroopassa, ja Kumura on saanut sen 12.5.2022 ensimmäisenä Suomessa.

Aiempien vuosien IPMA C -sertifiointivalmennuksiimme osallistuneet projektipäälliköt ovat olleet tyytyväisiä valmennuksen antiin. Tässä muutama palaute, joita osallistujat ovat antaneet:

”Erityisen hyvää oli kokeneen vetäjän oma arvio standardin eri kohdista ja sen konkretisoiminen, minkälaiset vastaukset standardin kokeessa esimerkiksi kelpaavat.” – Joonas Kinnunen, Tilastokeskus

”Kurssin materiaali ja harjoitustehtävät olivat laajuudeltaan ja vaativuudeltaan sopiva. Myöhempää itseopiskelua varten jäi hyvät eväät.” – Ossi Hahtela, Vaisala

  Kohderyhmä

  IPMA C on kansainvälisesti tunnustettu projektijohtamisen sertifikaatti, jolla todennat osaamisesi projektiammattilaisena. IPMA:n C-tason sertifikaatti sopii sinulle, kun olet kerännyt kokemusta projektien johtamisen tehtävistä jo muutaman vuoden ajan. Saat valmennuksesta eniten irti, jos olet käynyt jonkin perustason projektityön valmennuksen tai omaat muuten vastaavat tiedot ja taidot projektijohtamisen peruskäsitteistöstä ja menetelmistä.

  Tutkinto, todistus ym.

  Valmennuksen päätteeksi saat digitaalisen osaamismerkin, jonka voit julkaista esimerkiksi LinkedIn -profiilissasi.

  Koulutuspaikka

  Scandic Helsinki Aviacongress

  Robert Huberin tie 4

  01510 Vantaa

  Kustannukset

  1500 € (+ alv)

  Jos organisaatiostanne ilmoittautuu:

  2 henkilöä / alennus -10% per osallistuja

  3 tai useampi henkilöä / alennus -15% per osallistuja

  Osallistumalla ansaitset 5 000 Finnair Plus -pistettä!

  Pyydä tarjous yrityskohtaisesta ratkaisusta!

  Kumura Oy

  Kumura Oy – Koska projektien kuuluu onnistua

  Jos etsit Adapron valmennuksia, olet oikeassa paikassa: Adapro on nyt osa Kumuraa! Valitsemalla koulutuksen meiltä Kumuralta syvennät projektitoiminnan taitojasi tai aloitat projektiammattilaisen urasi kattavin tiedoin Suomen eturivin valmentajien avulla! Koulutusvalikoimastamme löydät monipuolisen tarjoaman projektikulttuurin kehittämiseen ja -toiminnan tehostamiseen. Saat meiltä...


  Lue lisää kouluttajasta Kumura Oy ja katso koulutustarjonta täältä

  Yhteydenottopyyntö

  Haluatko tietää lisää koulutuksesta IPMA C sertifiointivalmennus | sertifioitu projektipäällikkö? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

  Yhteystiedot : Kumura Oy

  Kumura Oy

  Metsänneidonkuja 6
  02130 Espoo


  Arvioinnit

  Keskiarvo: 4,2

  Perustuu 105 arviointiin

  Atte Heiskanen, Sweco PM Oy

  Erittäin hyvä tietopaketti projektimaailmasta (sis. termit, määrittelyt, käytännöt). Kouluttaja osasi hyvin tuoda ymmärrettävästi esille standardin vaikeaselkoisesti esittämät asiat. Välillä haastetta toi asettua oikealle tasolle ajatusmaailmassa standardiprojekti vs. käytännön asiakasprojekti. Suosittelen kaikille projektipäälliköille, niin kok...

  Näytä kokonaan
  Leena Havu, PwC

  Antoisa preppauskurssi sertifiointikoetta varten. Hyvää myös, että koulutus oli paikanpäällä. Ryhmä oli rento ja keskusteleva.

  Kimmo Korpela, Digia

  Kouluttaja osasi tuoda asian innostavalla ja ymmärrettävällä tavalla esiin. Sisältö oli laaja, mutta konkreettisten esimerkkien avulla selkeästi hahmotettava. Suosittelen tätä koulutusta kaikille, jotka kaipaavat tukea IPMA-C sertifioinnin suorittamista varten. Kiitos!

  Arvioinnit
  Arvioinnit
  (4,2)
  Perustuu 105 arviointiin
  Näytä koulutuksen arvioinnit
  Arvioinnit kouluttajasta
  (4,3)
  Perustuu 581 arviointiin
  Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
  Ota yhteyttä

  Saadaksesi lisätietoa aiheesta IPMA C sertifiointivalmennus | sertifioitu projektipäällikkö täytä seuraavat tiedot: