🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Tukiviittomat arjen työssä

Live&Learn Oy, paikassa Suomi
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tukiviittomat arjen työssä

Viittoma

Tukiviittomien käyttö on tärkeää monista syistä erityisesti silloin, kun kommunikointi puheen avulla ei ole mahdollista tai riittävää. Tukiviittomilla on usein helpompaa ja tehokkaampaa viestiä kuin esimerkiksi kirjoittamalla. Tukiviittomat tarjoavat tehokkaan tavan ilmaista ajatuksia ja tunteita.

Kaiken kaikkiaan tukiviittomien käyttö on tärkeä osa monimuotoisen ja inklusiivisen yhteiskunnan rakentamista, joka ottaa huomioon erilaiset kommunikaatiotarpeet ja mahdollistaa kaikkien osallistumisen.

Sisältö

  • Tukiviittomien alkeet
  • Tukiviittomat helpottamassa arjen kommunikointia
  • Tietoa viittomakielestä ja kuurojen kulttuurista

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle perustiedot ja -taidot tukiviittomien käytöstä arjen työssä. Tavoitteena on valmistaa osallistujaa hyödyntämään tukiviittomia kommunikaatiossaan niiden asiakkaiden kanssa, jotka tarvitsevat viittomia puheen tueksi tai niille, joille puhe ei ole mahdollista.

Toteutus

Koulutus sisältää paljon toiminnallista harjoittelua, ja se voidaan toteuttaa lähi- tai etäkoulutuksena.

Kouluttaja Tiina Maja on kouluttanut erilaisissa maahanmuuttajaryhmissä, mm. kielipainotteisessa kuntouttavassa työtoiminnassa sekä viittomakielisessä TELMA-ryhmässä. Tiinalla on laaja kokemus kuurojen ja kuulovammaisten työllisyyskoordinaattorina. Lisäksi hänellä on kokemusta kommunikaatio-opetuksesta lapsiperheissä, lastentarhaopettajan työstä kehitysvammaisten lasten parissa sekä hoitajan ja ohjaajan töistä kehitysvammaisten ja vanhusten asumisyksiköistä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tukiviittomat arjen työssä , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Koulutus sopii erityisesti niille työntekijöille, jotka käyttävät työssään puhetta tukevia ja korvaavia kommunikointikeinoja. Osallistujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tukiviittomien käytöstä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tukiviittomat arjen työssä ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Live&Learn Oy
Kiannonkatu 2,
02650 Espoo

Yhdenvertaisuus on osaamisen arvoista​

Live&Learn yhdistää KirsiConsulting Oy:n pitkän kokemuksen ja osaamisen neuropsykiatrisen Nepsy-koulutusalan asiantuntijana sekä Live-säätiön osaamisen mm. erityisopetuksen, monimuotoisuuden ja turvallisuuskulttuurin monipuolisena osaajana. Live&Learn tarjoaa laadukkaita asiantuntijapalveluita koulutuksen, valmennuksen, ja konsultoinnin alalla. Yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisempia ja räätälöidympiä palveluita, jotka vastaavat nykypäivän...

Lue lisää kouluttajasta Live&Learn Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu