Olli Keskinen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Olli Keskinen

Olli Keskinen

Parempi työpäivä!

Speakersforumin Vuoden Aihe 2019

Olli Keskisen riemastuttava puhe-esitys Parempi työpäivä on takuuvarma hitti, joka elää yleisön puheissa vielä pitkään esityksen jälkeen. Esityksen johtoajatus on, että työssä kannattaa tehdä yhä enemmän tulosta yhä vähemmällä vaivalla.

Miten se on mahdollista?

Tarina alkaa maaliskuisena päivänä 1991 Kummeli-ryhmän toimistolla Suomen Trikoon tehtaassa Tampereella. Ensimmäinen sopimus TV 2:n kanssa on juuri syntynyt. Ryhmän valtaa kauhu. Mitä ihmettä me menimme lupaamaan? 90 minuuttia sketsejä Yleisradiolle. Aikaa on 6 viikkoa. Tästä kauhun hetkestä lähti liikkeelle poikkeuksellinen tapahtumien sarja. Ryhmä alkoi ottaa käyttöön työskentelytapoja, jotka osoittautuivat erityisen tuottaviksi. Monet tavoista ovat maalaisjärkisiä. Työssä kannattaa käyttäytyä aikuisen tavoin. Käsien levittelyn sijaan pitää tarttua härkää sarvista. Jos valittaa, vaikuttaa köyhältä. Kaiken turhan voi lopettaa -vaikka heti.

Kun työpäivät välillä venyivät, ryhmä havaitsi tuottavuuden laskevan samassa suhteessa. Ilmapiiri kiristyi ja alkoi tulla virheitä, joiden paikkaaminen vaati lisää aikaa. Ratkaisu oli työpäivän lopettaminen sovittuna aikana. Sen myötä työaika saatiin paremmin hallintaan. Ilmapiiri pysyi keskittyneenä, energiatasot ylhäällä, virheet vähenivät ja tuottavuus parani.

Parempi työpäivä herättää yleisön pohtimaan, miten minä ja meidän työyhteisömme voisi toimia entistä tuottavammin. Ihmiset voivat hyödyntää esityksen ideoita arjen työssään toimialasta ja toimenkuvasta riippumatta. Esityksen päätteeksi voidaan varata aikaa keskustelulle Ollin johdolla.

Esityksen kesto: 45-90 min
Kielet: suomi tai englanti

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Olli Keskinen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu