Olli Keskinen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Olli Keskinen

Olli Keskinen

Parempi työpäivä!

Speakersforumin Vuoden Aihe 2019

Olli Keskisen riemastuttava puhe-esitys Parempi työpäivä on takuuvarma hitti, joka elää yleisön puheissa vielä pitkään esityksen jälkeen.

Esityksen johtoajatus on, että työssä kannattaa tehdä yhä enemmän tulosta yhä vähemmällä vaivalla.

Miten se on mahdollista?

Tarina alkaa maaliskuisena päivänä 1991 Kummeli-ryhmän toimistolla Suomen Trikoon tehtaassa Tampereella. Ensimmäinen sopimus TV 2:n kanssa on juuri syntynyt. Ryhmän valtaa kauhu. Mitä ihmettä me menimme lupaamaan? 90 minuuttia sketsejä Yleisradiolle. Aikaa on 6 viikkoa.

Tästä kauhun hetkestä lähti liikkeelle poikkeuksellinen tapahtumien sarja. Ryhmä alkoi ottaa käyttöön työskentelytapoja, jotka osoittautuivat erityisen tuottaviksi.

Monet tavoista ovat maalaisjärkisiä. Työssä kannattaa käyttäytyä aikuisen tavoin. Käsien levittelyn sijaan pitää tarttua härkää sarvista. Jos valittaa, vaikuttaa köyhältä. Kun työpäivät välillä venyivät, ryhmä havaitsi tuottavuuden laskevan samassa suhteessa. Ilmapiiri kiristyi ja alkoi tulla virheitä, joiden paikkaaminen vaati lisää aikaa. Ratkaisu oli työpäivän lyhentäminen. Sen myötä käytettävissä oleva työaika saatiin paremmin hallintaan. Ilmapiiri pysyi keskittyneenä, virheet vähenivät, ja tuottavuus parani.

Parempi työpäivä on tarina Yleisradion ja Kummelin yli 30 vuotta kestäneestä yhteistyöstä. Menestyksen taustalla on paljon työn tuottavuutta parantavia ideoita, oivalluksia ja havaintoja, joita kuulijat voivat hyödyntää omassa työssään toimialasta ja toimenkuvasta riippumatta.

Esityksen kesto 45-90min.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Olli Keskinen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.