Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos
Yhteenveto
12 lähiopetuspäivää
   
Vantaa
Työelämän tutkinnot

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Hallitse lähiesimiestyön tärkeimmät tiedot ja taidot

Kiinnostaisiko sinua opiskella ammattitutkinto, joka antaa hyvät perusvalmiudet esimiestyöhön ja tarjoaa työvälineitä mm. tiimin perehdyttämiseen ja ohjaamiseen, erilaisuuden kohtaamiseen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen?

Lähiesimiestyön ammattitutkinto antaa hyvät perusvalmiudet esimiestyöhön ja tarjoaa työvälineitä mm. tiimin perehdyttämiseen ja ohjaamiseen, erilaisuuden kohtaamiseen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Koulutuksessa saat työvälineitä myös oman vuorovaikutustyylisi analysointiin, hyödyntämiseen sekä kehittämiseen.

Hyvät vuorovaikutustaidot ovat esimiestyön keskiössä. Niillä voit vakuuttaa ja vaikuttaa sekä edesauttaa tuloksellista toimintaa.

Valmennuksen työvälineet

Valmennuksessa käytetään monipuolisia työvälineitä:

  • ThomasHPA –vuorovaikutusanalyysi ja palautekeskustelu
  • Tuottava esimies –simulaatiopeli, joka tukee työhyvinvoinnin ja henkilöstötuottavuuden johtamista
  • Lähiopetuspäivien tietoiskut & case-harjoitukset
  • Käytännön työhön sovellettavat tehtävät
  • Opiskelua verkko-oppimisympäristössämme eKampuksella
  • Ohjauskeskustelut, jotka tukevat tutkinnon suorittamista ammattitaitovaatimusten edellyttämällä tavalla

Koulutuksen toteutus

Ammattitutkintojen avulla kehität ammattityöntekijältä edellytettävää ammattitaitoa ja saat virallisen todistuksen osaamisestasi. Jos olet työskennellyt alalla vähintään kolme vuotta tai olet hankkinut osaamista muuten, ammattitutkinto on sinulle sopiva koulutusmuoto. Voit hakeutua suorittamaan ammattitutkintoa ilman ammatillista perustutkintoa.

Ammattitutkinnon suorittamiseen liittyy valmistavaa koulutusta, jonka avulla hankit tutkinnossa tarvittavaa ammattitaitoa. Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa otetaan huomioon aiempi osaamisesi. Tämän suunnitelman mukaisesti määräytyy opiskeluaikasi, joka on keskimäärin 1,5 vuotta.

Ammattitutkinnossa edellytettävä osaaminen osoitetaan aidoissa työelämän tilanteissa, siksi alan työpaikka on edellytys ammattitutkinnon suorittamiselle. Opiskelu tapahtuu oman työn ohella. Jos sinulla on jo riittävä ammattitaito, voit suorittaa ammattitutkinnon tai sen osan osallistumatta valmistavaan koulutukseen.

Ammattitutkinto suoritetaan oppisopimuksella. Keskustele työnantajasi kanssa tästä mahdollisuudesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii alasta riippumatta esimiestyössä aloittaville ja myös pidempään esimiehenä toimineille, jotka kaipaavat kehittymistä esimiestehtävissä. Koulutus on kohdennettu erilaisissa toimintaympäristöissä päivittäisjohtamisen tehtävissä toimiville esim. työryhmän, tiimin, osaston, palveluyksikön tai vastaavan lähiesimiehille tai työryhmän vetäjille.

Tutkinnon suorittaminen edellyttää työpaikkaa, jossa ammattitaito voidaan osoittaa. Valmennuksen yhteydessä laadit omaan työhösi sovellettavia tehtäviä, joiden avulla kehityt esimiehenä.

Aikataulu

Koulutuksessa on 12 lähiopetuspäivää kerran kuukaudessa.

Kustannukset

Osallistumismaksu on 250 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

MERCURIA

MERCURIA – sinulle sopiva

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos on yksityinen liiketalouden kouluttamiseen erikoistunut oppilaitos. MERCURIA Aikuiskoulutuksessa kehität ammatillista osaamistasi kouluttautumalla työn ohella. MERCURIA järjestää kaupan ja hallinnon alan tutkintotavoitteista koulutusta sekä täydennyskoulutusta. Avointen koulutusten lisäksi tarjolla on organisaatiokohtaisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia. MERCURIA sijaitsee Länsi-Vantaalla Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien äärellä...


Lue lisää kouluttajasta MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: