Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

IPMA C -sparraus ja harjoituskokeen läpikäynti

Projekti-Instituutti
Yhteenveto
2 tuntia
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
20.9.2021

Verkossa
7.10.2021

Verkossa
11.11.2021

Verkossa
7.12.2021

IPMA C -sparraus ja harjoituskokeen läpikäynti

Koulutuksen tavoitteena on antaa ”viimeinen silaus” IPMA C -sertifiointiin menijöille. IPMA C -valmennuksiimme kuuluu harjoituskoe, joka simuloi todellista sertifiointikoetta. Tässä verkkovalmennuksessa käydään läpi harjoituskoe mallivastauksineen sekä annetaan vinkkejä koetilaisuuteen ja työpajaan. Osallistujilla on mahdollisuus kysyä kokeneelta valmentajalta heitä askarruttavia kysymyksiä sekä sertifiointiin että projektijohtamisen sisällöllisiin asioihin liittyen.

Työskentelytavat

Valmennus pidetään verkkovalmennuksena. Tilaisuuteen ilmoittautuneet saavat kalenterikutsun, jossa on linkki tilaisuuden verkkoympäristöön. Loggauduthan linkin kautta sisään ajoissa, noin 5-10 minuuttia ennen tilaisuuden alkua. Näin voimme ratkoa mahdolliset tekniset haasteet etukäteen.

Etukäteistehtävä

Parhaan hyödyn osallistuja saa kun hän on tehnyt harjoituskokeen ohjeidemme mukaan ennen tilaisuutta ja käynyt etukäteen läpi mallivastaukset. Näin voimme keskittyä osallistujien kannalta olennaisiin asioihin ja kysymyksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta IPMA C -sparraus ja harjoituskokeen läpikäynti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

IPMA C -valmennukseemme osallistuneille projektipäälliköille, jotka ovat lähiaikoina menossa IPMA C -sertifiointikokeeseen.

Kustannukset

Valmennus on maksuton Suomen Projekti-Instituutin IPMA C -valmennukseen osallistuneille.

Projekti-Instituutti

Projekti-Instituutti on projektityön kehittäjä

Leipälajimme on projektityön ja projektitoiminnan kehittämisen sekä ketterän kehittämisen valmennukset, osaamisen arvioinnit sekä sertifiointi.  Jos organisaatiossanne tehdään projekteja tai kehitetään toimintaa, löytyy koulutuskalenteristamme oikeat projektitoiminnan ja ketterän kehittämisen valmennukset sinulle ja kaikille organisaationne projekti- tai kehittämistyöhön osallistuville. Valmennamme yli 30 vuoden kokemuksella organisaatioiden...


Lue lisää kouluttajasta Projekti-Instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta IPMA C -sparraus ja harjoituskokeen läpikäynti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Projekti-Instituutti

Projekti-Instituutti

Metsänneidonkuja 6
02130 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.projekti-instituutti.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 490 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tehtäiskö hommat järkevästi?

Järkevöitä työn tekemistä – pienemmällä vaivalla enemmän aikaan. Keskity olennaiseen ja poista turha työ, niin huomaat nopeasti käännöksen parempaan.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta IPMA C -sparraus ja harjoituskokeen läpikäynti täytä seuraavat tiedot: