Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta! Tule mukaan Webinaaripäivään to 21.1.2021 klo 9 alkaen.

Projektityön perusteet -verkkovalmennus

Projekti-Instituutti
Yhteenveto
2 päivää
1 200 EUR + alv 24 %
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
1 200 EUR
20.1.2021

Verkossa
1 200 EUR
16.3.2021

Verkossa
1 200 EUR
4.5.2021
Projektityön perusteet -verkkovalmennus

Projektityön perusteet -verkkovalmennus

Valmennus auttaa sinua johtamaan projekteja suunnitelmallisesti ja systemaattisesti, jolloin aikataulut, kustannukset ja työmäärät pysyvät hallinnassasi. Koulutuksen käytyäsi osaat tunnistaa projektin haastavuuden ja toteuttaa tarpeen mukaista johtamista sekä osaat tehdä keskeisiä projektisuunnitteluun ja ohjaukseen kuuluvia asioita.

Koulutuksen sisältö

Valmennuksessa saat kattavan, käytännönläheisen starttipaketin projektijohtamisen menetelmistä ja toimintatavoista. Valmennuksessa käydään läpi projektin elinkaaren vaiheet ideasta suunnittelun kautta toteutukseen ja päättämiseen. Koulutuksen aikana saat käytännön työkaluja ja harjoittelet menetelmiä oman projektin läpivientiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Projektityön perusteet -verkkovalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Valmennus on tarkoitettu erityisesti projektipäälliköille (pieniä tai isoja projekteja tai projektimaisia kokonaisuuksia vetäville). Parhaan hyödyn saat, jos sinulla on alkamassa tai käynnissä projekti, jota voit työstää valmennuksen aikana.

Tutkinto, todistus ym.

Valmennuksen päätteeksi saat digitaalisen osaamismerkin, jonka voit julkaista esimerkiksi LinkedIn -profiilissasi.

Kustannukset

1200€ (+ alv)

Sisältää Wolt-lounaan à 25€/valmennuspäivä!

Projekti-Instituutti

Projekti-Instituutti  – projektijohtamisen koulutusta ja konsultointia.

Projekti-Instituutti on projektityön kehittäjä

Leipälajimme on projektityön ja projektitoiminnan kehittämisen sekä ketterän kehittämisen valmennukset, osaamisen arvioinnit sekä sertifiointi.  Jos organisaatiossanne tehdään projekteja tai kehitetään toimintaa, löytyy koulutuskalenteristamme oikeat projektitoiminnan ja ketterän kehittämisen valmennukset sinulle ja kaikille organisaationne projekti- tai kehittämistyöhön osallistuville. Valmennamme yli 30 vuoden kokemuksella organisaatioiden...


Lue lisää kouluttajasta Projekti-Instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Projektityön perusteet -verkkovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Projekti-Instituutti

Projekti-Instituutti

Metsänneidonkuja 6
02130 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.projekti-instituutti.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 13 arviointiin

P. Anttila, VM
(4)
Koulutus oli hyvä. Sain siitä hyvät perustiedot projektinhallinnasta. Olisin kaivannut enemmän käytännön esimerkkejä kouluttajalta mm. projektien aikatauluttamisesta. Materiaali oli hyvin jäsennelty ja itseopiskelu sujui niiden pohjalta erinomaisesti.
Elisa Okkonen, Gold&Green Foods Oy
(3)
Projektityön perusteet verkkovalmennus opettaa perustiedot projekteista. Hankaluus on se, että projekteja on niin monenlaisia, että kun liikutaan yleisellä tasolla, niin on välillä vaikeaa yhdistää asioita omaan työhön.
Teija Aaltonen, Fastems Oy Ab
(4)
Hyvä kurssi, verkkomuotoinen toteutus jopa yllättävän hyvä (livenä olisi ehkä saanut joistain asioista enemmän irti, kun olisi ollut mahdollisuus kysyä saman tien mieltä askarruttavista asioista). Jotkut projektinjohtamisen työkaluista ovat tosi teoreettisen tuntuisia - ehkä näitä koulutuksia pitäisi hieman suunnata erityylisille projekteille (e...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,4)
Perustuu 13 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 571 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Projektityön perusteet -verkkovalmennus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kehitä projektitoimintaanne!

Projekti-Instituutilta löydät projektityön ja projektitoiminnan koulutuksia sekä ketterän kehittämisen valmennuksia itsellesi tai yrityksellesi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: