Anoreksian neuropsykologiaa

ProWork Valmennus Oy, paikassa Turku (+1 sijaintia)
Kesto
Räätälöidysti 2 tuntia - 8 tuntia
Seuraava toteutus
Vuonna 2024 tai tilauksesta (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Lähiopetus, Etätoteutus
Kesto
Räätälöidysti 2 tuntia - 8 tuntia
Seuraava toteutus
Vuonna 2024 tai tilauksesta (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Lähiopetus, Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Anoreksian neuropsykologiaa

kädet ja muistiinpanot

Anoreksia - yhtenä monista syömishäiriön muodoista - on jatkuvasti yleistyvä sairaus, ja aina yhä nuoremmat näyttävät joutuvan sen otteeseen. Monesti sairautta tuntuu olevan vaikea ymmärtää, eikä hyvää hoitovastetta läheskään aina saavuteta.

Tämän koulutuksen tarkoituksena on valottaa anoreksian mekanismeja neuropsykologian kautta. Tavoitteena on auttaa sairauden parissa työskenteleviä ymmärtämään sairastuneen mielen maisemaa, ja selittää sitä ulkopuolisen silmin irrationaalistakin käytöstä, jota sairastuneella havainnoimme. Koulutuksen pohjalta työntekijän on mahdollista luoda psykoedukatiivista pohjaa oman työskentelyn tueksi, minkä lisäksi tarjolla on myös käytännön vinkkejä ja työkaluja, jotka ovat sovellettavissa niin yksittäisen asiakkaan kuin ryhmän kanssa työskenneltäessä.

Koulutuksesta on saatavilla erilaisia variaatioita, riippuen työyhteisönne tarpeesta ja osallistujamäärästä. Koko kokonaisuus kestää päivän (n. 8 h), sisältäen sekä käytännön harjoituksia että asiakastyössä hyödynnettävät materiaalit. Etäyhteydellä toteutettaessa käytännön harjoitukset jäävät puuttumaan. Mahdollisuutena on myös pitää rajatumpi luento, jossa käydään läpi pelkkä teoria (kesto n. 2 h).

Koulutuksen jälkeen osallistuja

 • on saanut käsityksen anoreksian neuropsykologisista mekanismeista, mitä myötä
 • ymmärtää anoreksiaan sairastuneen toimintaa ja ajattelua paremmin
 • pystyy niin halutessaan luomaan edukatiivista runkoa omaan työskentelyynsä myös esim. ryhmämuotoisena
 • on saanut lisää konkreettista materiaalia, jota voi työssään hyödyntää

Ennakkotehtävä

Ennen koulutuksen alkua pohdi seuraavia kysymyksiä:

 • Millaisessa kontekstissa ja millaisten syömishäiriöiden kanssa pääasiassa työskentelet?
 • Millaisiin haasteisiin olet toistuvasti törmännyt syömishäiriöisten kanssa toimiessasi? Mikä ihmetyttää tai mihin tahtoisit enemmän neuvoja?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Anoreksian neuropsykologiaa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 3 toteutusta

Vuonna 2024 tai tilauksesta

 • Lähiopetus
 • Turku

Vuonna 2024 tai tilauksesta

 • Tilauskoulutus
 • Turku

Vuonna 2024 tai tilauksesta

 • Etätoteutus
 • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu terveydenhuollon eri alojen osaajille, jotka työskentelevät syömishäiriöiden parissa tai muuten vain tahtoisivat ymmärtää sairautta paremmin. Erikseen sovittavissa on koulutusta myös syömishäiriötä sairastavan läheisille.

Aikataulu

Koulutus toteutetaan vuoden 2024 aikana tai voitte pyytää tarjouksen yhteisöönne räätälöidystä koulutuksesta, jolloin myös aikataulu on mahdollista sovittaa teille sopivaksi.

Koulutuspaikka

Koulutus pidetään ProWork Valmennus Oy:n tiloissa Turun keskustassa, osoitteessa Linnankatu 26.

Kouluttaja

Koulutuksen pitää psykologi, integratiivinen psykoterapeutti Henna Lehtismäki-Hyvönen. Hänellä on pitkän linjan kokemus syömishäiriöistä, ja hän on julkaissut aiheesta myös kirjan (Anoreksia - Pako mielen vankilasta, 2016).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Anoreksian neuropsykologiaa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

ProWork Oy Facebookissa

ProWork Valmennus Oy
Linnankatu 26 A
20100 Turku

ProWork Valmennus Oy – Enemmän tuloksia

ProWork Valmennus Oy tarjoaa kattavia palveluita yrityksille sekä yksityishenkilöille. Tarjoamme sekä valmiita että räätälöityjä koulutuksia, työnohjausta, yritysvalmennusta ja coachingia sekä psyko- ja lyhytterapiaa. Toimimme joustavasti, eettisesti ja asiakaslähtöisesti. Koulutukset, esimerkiksi lyhytterapiakoulutuksemme tarjoaa työkalut kognitiiviseen ja ratkaisukeskeiseen toimintatapaan, ja sisältää runsaasti käytännön harjoittelua...

Lue lisää kouluttajasta ProWork Valmennus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu