Eeddspeaks Eetu Pesonen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Eeddspeaks Eetu Pesonen

Eeddspeaks Eetu Pesonen

Itsensä ylittäminen, sisältömarkkinointi, vaikuttaminen sosiaalisessa mediassa

Eeddspeaks eli Eetu Pesonen on yksi suomalaisen Youtube-skenen pitkäaikaisimmista sisällöntuottajista. Vuodesta 2012 lähtien videoita omasta elämästään, ajatuksistaan ja kiinnostuksen kohteistaan jakanut Eetu on kerännyt eeddspeaks –kanavalleen Youtubessa yli 300 000 tilaajaa. Tämän rinnalle syntyi vuonna 2013 pelikanava eeddplays, pelisisältöä on tähän mennessä tilannut yli 200 000 käyttäjää. Kuukausittain Eetu Pesosen Youtube-sisältöä kahdelta kanavalta kulutetaan jopa kaksi miljoona kertaa.

Seitsemän vuoden kokemus Youtubesisällön tekemisestä ja työskentelystä ensimmäisenä Suomeen rantautuneessa verkostossa – Splay Suomessa, toi tekemiseen osaamista jota ei minkään koulun penkillä voinut opiskella. Tämä käsittää esimerkiksi kaupallisten yhteistöiden hinnoittelun ja oman brändin kehittämisen siihen pisteeseen, että harrastukselta tuntuva asia voi olla sinulle päivätyö.

Yleisö on kasvanut &quothelposti samaistuttavan&quot Eetu Pesosen mukana jo vuosia joka on mahdollistanut erilaisten sisältöjen kokeilemisen, viimeisimpänä podcastit jotka ovat tällä hetkellä Suomen suosituimpia eri podcastia julkaisevissa alustoissa.

Itsensä ylittäminen

Löydä itsestäsi taito jonka olemassaolosta et koskaan tiennyt

Harrastuksen kääntäminen elannoksi

Oman brändin arvon määrittäminen

Sisältömarkkinointi sisällöntuottajan silmin

Miten hyödyntää sosiaalisen median vaikuttajaa mainoskampanjassasi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Eeddspeaks Eetu Pesonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.