Heidi Suomi

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Heidi Suomi

Heidi Suomi

Heidi Suomi on radiojuontaja ja padelyrittäjä, mutta parhaiten hänet tunnetaan ehkä urheilijana ja Tulosruudun urheiluankkurina. Urheilijana hänen päämatkansa oli 400 metriä, jolla hän voitti Suomen mestaruuden vuosina 1994 ja 1995.

Heidillä on takanaan lukuisia suoria lähetyksiä niin radiossa kuin televisiossa, ja yksi hänen vahvuuksistaan onkin tilanteenlukutaito. Reilun parinkymmenen vuoden kokemus juontajana on koulinut Heidistä raudanlujan ammattilaisen, joka kykenee toimimaan rennosti myös kiireessä tai paineen alla. Mikäli kaipaat tilaisuuteesi juontajaa, jolla pysyy hymy huulilla kiperässäkin paikassa, ja joka hyppää yhtä luontevasti pikkujouluhumuun kuin seminaarisaappaisiin, ota yhteyttä Heidiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Heidi Suomi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu