Ira Koivu

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Ira Koivu

Ira Koivu

Muutosjohtamisen asiantuntija

Ira Koivu on VTM muutosjohtamisen asiantuntija ja sertifioitu vuorovaikutusvalmentaja, joka auttaa yrityksiä ja yhteisöjä innostumaan muutoksesta ja tekemään siitä menestystarinan.

Koivu valmennusasiakkaina on monikansallisia pörssiyhtiöitä, järjestöjä, kuntia, oppilaitoksia ja pk-yrityksiä. Hänen valmennuksiaan kehutaan uudenlaisia ajatuksia nostattaviksi, innostaviksi, vuorovaikutteisiksi ja vaikuttaviksi.

Ira Koivu teki pitkän uran Suomen suurimmissa mediataloissa ja luotsasi Suomen kirjastoseuran viestintää kuusi vuotta ennen oman yrityksen perustamista (2018). Koivu on kirjoittanut kirjan Vapaa viinistä – miten elämä muuttuu, kun pistää korkin kiinni (Viisas elämä 2016) ja hänet tunnetaan rohkeana muuttajana, hauskana ja innostavana puhujana ja soberistina.

Toimittajataustaisena Koivu puhuu asioista selkokielellä niin, että mummokin ne ymmärtää, ja ammentaa työelämästä käytännön esimerkkejä, jotka tuovat teoriat helposti ymmärrettäviksi.

Koivu räätälöi valmennukset ja puheet aina asiakkaan toiveiden mukaan. Ennen puhekeikkaa käydään perusteellisesti läpi asiakkaan toiveet ja tarpeet, ja keikan jälkeen kerätään palautteet, jotka myös käydään yhdessä läpi.

Koivun valmennusten keskiarvosana on 4,5/5.

Koivu aiheita mm. :

- Dialoginen & innostava muutos työyhteisössä

- Lean & myötätunto muutosjohtamisessa

- Työhyvinvointi & ongelmien ennaltaehkäisy

- Miten elämä muuttuu, kun pistää korkin kiinni (päihdeongelmien ennaltaehkäisyyn)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ira Koivu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.