Kalle Lassila

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kalle Lassila

Kalle Lassila

Suorituskyky, toimintakyky, itsensä kehittäminen, motivaatio ja jaksaminen

Kalle Lassila on tullut kansalle tutuksi työskennellessään maastohiihtoasiantuntijana Ylen televisiolähetyksissä vuodesta 2016 lähtien. Kalle on entinen huippu-urheilija, joka on valmentanut huippu-urheilijoita, kuntoilijoita, lapsia- ja nuoria sekä työyhteisöjä.

Yli 15 vuoden kokemus työskentelystä suomen ja maailman parhaiden kestävyysurheilijoiden rinnalla sekä kokemus hyvin eri-ikäisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten valmentamisesta on antanut laajan pohjan yksilöiden kehittymisen lainalaisuuksiin.

Kalle on esiintyjänä ja luennoitsijana rehellinen, suora ja maanläheinen maalaispoika, jonka luennot on aina räätälöity kuulijakunnan mukaan ja sanoitettu niin, että jokainen kuulija varmasti löytää kiinnekohtia omaan elämäänsä ja saa inspiraatiota ja avaimia itsensä kehittämiseen. Juontajana Kalle on hyvin mukautuva ja selkeä esiintyjä, joka pystyy luomaan tapahtumaan energiaa ja flowta.

Kalle luennoi hyvinvoinnin kokonaisuudesta, itsensä kehittämisestä, elämäntavoista, sekä liikkumisesta. Juontajana Kalle on toiminut mm. erilaisissa liikunta- ja hyvinvointiaiheisissa tapahtumissa.

Aiheet esimerkiksi

  • Yksilön kehittyminen ja suorituskyky
  • Yksilö osana tiimiä
  • Itsensä johtaminen
  • Kestävyys ja jaksaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kalle Lassila, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu