Kalle Lassila

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Kalle Lassila

Kalle Lassila

Suorituskyky, itsensä johtaminen, motivaatio ja jaksaminen

Kalle Lassila on entinen huippu-urheilija ja nykyinen valmentaja, joka on päässyt viimeisen 15 vuoden aikana työskentelemään suomen ja maailman parhaiden kestävyysurheilijoiden rinnalla. Kalle on motivoiva puhuja, jonka luennot ovat aina räätälöitä kuulijakunnan mukaan ja sanoitettu niin, että jokainen kuulija varmasti löytää kiinnekohtia omaan elämäänsä ja saa inspiraatiota ja avaimia itsensä kehittämiseen.

Kalle on oman urheilu-uransa jälkeen valmentanut eri ikäisiä urheilijoita, työyhteisöjä sekä aktiiviharrastajia ja toiminut Ylen maastohiihtoasiantuntijana. Kallen tavoitteena on ollut työskennellä mahdollisimman erilaisten yksilöiden ja yhteisöjen kanssa ja oppia koko ajan lisää yksilön suorituskykyyn, motivaatioon sekä kehittymiseen ja kasvuun liittyvistä tekijöistä.

Kalle puhuu siitä, kuinka hyvinvointi ja itsensä johtaminen luovat mahdollisuuden suorituskykyisyyteen. Tarve kykyyn suoriutua jostakin itselle tärkeästä asiasta mahdollisimman hyvällä tasolla antaa suuntaa ja merkityksellisyyttä ja tukee hyvinvointia. Oman suorituskykyisyyden tarpeen löytäminen ja tiedostaminen yhdistettynä suorituskyvyn ja kapasiteetin kehittämisen perusasioiden oppimiseen, antaa ihmiselle mahdollisuuden olla paras versio itsestään.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kalle Lassila, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.