Katja Ståhl

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Katja Ståhl

Katja Ståhl

Katja Ståhl on espoolainen perheenäiti, yhden koiran ja neljän hevosen omistaja, freelancer-toimittaja ja juontaja. Elämänsä ensimmäisen työvuoron Katja teki Lahelassa ruusutarhalla ja monen mielestä huippu saavutettiin Suosikin päätoimittajan pallilla. Matkan varrelle on mahtunut muun muassa tupakkatehdas, R-kioski, paikallisradio, valtakunnalliset tv-kanavat, uutiset, kaksi kirjaa ja kaksi lasta.

Katja on tehnyt viestintää musiikin, elokuvan ja sexhibition-messujen puitteissa, opettanut rocktähdille haastattelutekniikkaa ja koirille sisäsiisteyttä.

Nykyään Katja puhuu sekä radiossa että lehtien sivuilla kolumnien muodossa. Tällä hetkellä Katja juontaa myös television suosituinta musiikkiviihdeohjelmaa Elämäni biisi. Eläimetkin on valjastettu töihin, niistä tehdään blogia. Jos tilaisuutesi on kuivakka ja pitkäpiimäinen ja haluat pitää sen sellaisena, älä pyydä häntä juontajaksi. Katja on rentoutta ympärilleen luova, sanavalmis puhetyöläinen. Tilaisuus kuin tilaisuus saa leppoisan kulman, kun hän tarttuu toimeen. Huumori on Katjan ase, eikä hän pelkää käyttää sitä. Hyvässä.

Puhujana Katja on todella viihdyttävä ja hauska. Hänen kykynsä tehdä tarkkoja havaintoja tosielämästä, luoda niistä tarinoita ja esittään ne stand up koomikon lailla, on huikea.

Katjan olemus on konstailematon ja itseään korostamaton. Hän laittaa itseään ja muita halvalla hulvattomalla tavalla ja silti puheesta välittyy syvällisiä arvoja, kuten: out of the box -ajattelu, rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, välittäminen ja rakkaus itse elämää kohtaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Katja Ståhl, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu