Kimmo Ohtonen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Kimmo Ohtonen

Kimmo Ohtonen

Kimmo Ohtonen tuli koko kansan tietoisuuteen syksyllä 2012 uimalla Saimaan päästä päähän saimaannorppien puolesta. Huima tempaus saimaannorppien olojen parantamiseksi palkittiin vuonna 2013 Kultaisella Venlalla vuoden tv-tekona ja samalla Kimmo tuli uineeksi myös suomalaisten sydämiin. Kimmo on pitänyt Norppauinnin jälkeen useita inspiraatiopuheenvuoroja yrityksissä, seminaareissa ja oppilaitoksissa.

Inspirational talks aiheena on itsensä ylittäminen, traumojen ja pelkojen kääntäminen voimavaraksi. Kimmo käyttää omaa taustaansa osana tarinaa, missä pointti on pohtia, miten vaikeat kokemukset saa käännettyä henkiseksi, positiiviseksi voimavaraksi. Tämän luennon ytimessä on myös ihmisyyden eri kasvojen ymmärtäminen - ollaan kiinnostuneita eri näkemyksistä ja ihmisistä. Tätä luentoa voidaan soveltaa ihmisten arkeen, työpaikoille ja joukkueurheiluun.

Englannissa, Manchesterin yliopistossa viestintäkoulutuksen saanut Kimmo on puhujana ja juontajana valovoimainen, innostava ja taitaa vuorovaikutuksen kaikenlaisten yleisöjen kanssa. Kimmolla on 10 vuoden kokemus monipuolisesta tv-työstä ajankohtais- ja dokumenttiohjelmissa - näistä vuosista kuusi vierähti Englannissa BBC:llä ja ITV:llä. Kimmo on luennoinut tarinankerronnan merkityksestä viestinnässä erilaisissa tapahtumissa.

Viime vuosina Kimmon näkyvin tv-työ on ollut TV1:n suosittu, lähiluontoon keskittyvä Ulos luontoon- ohjelma, jota Kimmo on sekä juontanut että käsikirjoittanut. Tällä hetkellä Kimmoa työllistää mm. kansainvälinen dokumenttisarja pohjoismaalaisen luonnon ja ihmisen suhteesta. Luonto, ympäristö, planeetan hyvinvointi ovat Kimmolle tärkeitä asioita, mistä kertoo sekin, että toimittajan työnsä ohella Kimmo luo uraa myös luontovalokuvaajana.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kimmo Ohtonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.