Kimmo Vehviläinen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kimmo Vehviläinen

Kimmo Vehviläinen

Tunnettu juontaja & tunnelman nostattaja

Suomen kuunnelluinta radion aamuohjelmaa Radio Novan aamua juontava Kimmo Vehviläinen on kaikille tuttu "koko kansan ääni".

30 vuotta radiossa, yli 100 suoraa tv-lähetystä ja lukematon määrä yritystilaisuuksia takaavat työkokemuksen, jonka turvin voit huoletta valita Kimmon isännöimään tapahtumaasi, oli kyseessä sitten arvokas gaala tai riehakkaat pikkujoulut. Hän rakastaa syvällisiä pohdiskeluja, hyviä väittelyjä ja haluaa aina löytää vähän hauskaa vakavastakin aiheesta.

Kimmo Vehviläinen tunnetaan huumoristaan, hyvistä käytöstavoistaan, varsin kattavasta yleissivistyksestään, korkeasta työmoraalistaan ja rennosta asenteestaan.

Televisiossa hän on mm. juontanut kolme tuotantokautta Big Brotheria, seikkaillut Selviytyjissä ja tehnyt viiltäviä psykologisia analyysejä Farmi Suomen kilpailijoista.

Mutta ennen kaikkea Kimmo on se, joka toivottaa lähes miljoonalle suomalaiselle radion kuuntelijalle joka arkiaamu "Hyvää huomenta!".

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kimmo Vehviläinen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu