Lotta Hintsa

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lotta Hintsa

Nainen kuvassa

Unelmia kohti

Lotta Hintsa on vuorikiipeilijä ja kestävyysurheilija, joka rakastaa haastaa itseään. Hän on rutinoitunut riskien ottamiseen, epämukavuusalueella menestymiseen ja tekemään täysillä töitä unelmiaan kohti.

Kyltymättömän uteliaisuutensa myötä hän on päätynyt maailman korkeimmille vuorille itsenäisesti ja ilman lisähappea. Hänelle on tärkeää rikkoa lasikattoja extreme urheilun maailmassa, ja osoittaa että naiset pärjäävät vuorilla siinä missä miehetkin.

Ylävuoriston ohessa Lotta on testannut itseään useilla ultramaratoneilla ja vuorijuoksuilla. Hän ymmärtää mitä ääriolosuhteet vaativat, sekä fyysisesti että henkisesti. Silloin kun hän ei ole seikkailemassa, hänen arkensa rakentuu kuin kenen tahansa huippu-urheilijan: treeneistä, levosta ja tasapainon hakemisesta.

Lotan motto on: "Give me a storm and I’ll go play!". Hän haluaa innostaa ihmisiä tunnistamaan omat kuvainnolliset vuorensa, hakeutumaan epämukavuusalueelleen ja voimaantumaan omassa elämässään. Hänen tavoitteenaan on että mahdollisimman moni tässä maailmassa innostuisi oman elämänsä seikkailuista ja oppisi nauttimaan matkasta!

Esiintyessään hänestä huokuu samanaikaisesti rauha ja energisyys, rentous ja tekemisen meininki. Tämä kuulema johtuu siitä, että hän ei ota itseään liian vakavasti ja työskentelee ja nauttii aina täysillä, mutta pilke silmäkulmassa. Hänelle on äärimmäisen tärkeää saada yhteys yleisöön.

Aiheet esimerkiksi:

  • Motivaatio
  • Extreme-urheilu
  • Riskinotto ja riskienhallinta
  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi
  • Tunnista omat kuvainnolliset vuoret

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lotta Hintsa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu