🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Maria Veitola

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maria Veitola

Maria Veitola

Radio Cityssä toimittajan uransa aloittanut Maria Veitola nousi suuren yleisön tietouteen viimeistään vuonna 2008 Nelosella käynnistyneen Maria!-keskusteluohjelman myötä. Persoonallinen, omana itsenään huomiota herättävistä asuistaan huolimatta esiintyvä Maria päivittää perinteisen esiintymisvalmennuksen tämän päivän tarpeita vastaavaksi koulutukseksi, painottaen ihmisen omien resurssien riittävyyttä.

Marian omat kokemukset ja riittämättömyyden tunne työelämässä, sekä esimerkiksi suorassa lähetyksessä tapahtuneet &quotmokat&quot siivittävät luentoa ja auttavat kuulijaa samaistumaan ja löytämään eväitä myös omaan työelämäänsä ja asenteisiinsa. Maria pohtii mm. sitä, miten ylipäätään voidaan löytää se oma, persoonallinen juttunsa ja miten olla ja toimia erityisenä yksilönä tässä maailmassa. &quotIlman silikonia ja sirkustemppuja&quot on eräänlainen väliotsikko Marian luennolla, joka kiteyttää hänen neuvot mm. ulkonäköpaineiden myötä syntyneiden ongelmien kohtaamiseksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maria Veitola, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu