Robson Lindberg

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Robson Lindberg

Robson Lindberg

Vaikuttava tarina, inspiroiva puhuja

Robsonilla on aina ollut lähes pakkomielteinen tarve urheilla ja liikkua. Asuttuaan viidessä maassa lapsuudessaan, tarve sopeutua uusiin ympäristöihin, kouluihin ja kavereihin valmisti Robsonia tulevalle loukkaantumiselle. Robsonin tapa tehdä asiat on kaikki tai ei mitään asenteella, täydellä fokuksella, sekä ennennäkemättömällä intohimolla, antaumuksella ja uteliaisuudella. Tämä voittaja-asenne on vienyt Robsonin matkalle, jolla hän oppi uimaan enemmän kuin 89 metriä altaassa aina Ironman -matkan suorittamiseen huippuajassa, itse oppineena.

Helmikuun 18. päivänä 2016. Robsonin elämä muuttui. Hänet taklattiin puhtaasti 5. Divisioonan jääkiekko ottelussa. Tämän seurauksena Robson oli 3 minuuttia tajuttomana. Sitä seurasi neljän päivän muistinmenetys. Robson jatkoi elämäänsä normaalisti lääkäreiden luvalla, kunnes tasan 14 päivää myöhemmin löysi itsensä keskellä katua - eikä tiennyt kuka oli tai minne oli menossa. 12 viikkoa myöhemmin hän sai pysäyttävän diagnoosin; kahdeksan aivoverenvuotoa ja keskivaikea aivovamma. Vain 30 vuotiaana. Robsonin maailmassa kaikki on mahdollista, jos vaan tekee tarpeeksi töitä sen eteen. Hän päätti selvitä, ja kulkea määrätietoisesti kohti tavoitettaan; hän päätti, että hänestä tulee Maailman Paras Aivovammapotilas.

Robson kertoo luennoillaan vaikuttavan omakohtaisen tarinansa. Hän valaa esimerkkinsä kautta uskoa siihen, miten kaikki on mahdollista, kun ottaa vastuun omasta asenteestaan, tekemisestään ja menestyksestään. Robson avaa myös sitä, mitä aivovamma tarkoittaa arjessa, ja miten ensisilmäyksellä aivovamma voi olla täysin näkymätön. Mukaansatempaavan, inspiroivan puheenvuoron aikana yleisö saa nähdä kuvia Robsonin kuntoutusprosessista, nauraa mitä synkimmillekkin asioille ja kysyä kysymyksiä. Eikä hätää, Robsonin nauru on yleensä äänekkäin. Koska silloin kun kaikki vaikuttaa synkimmältä ja kaikki tuntuu mahdottomalta on aina helpompaa jos hymyilee!

//If you can see the invisible, you can do the impossible.//

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Robson Lindberg, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.