Tarja Kupias

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tarja Kupias

Tarja Kupias

Nauru, positiivisuus ja rohkea heittäytyminen

Tarja Kupias on monen tittelin nainen. Hänen monikymmenvuotinen uransa musiikin ja median parissa, kymmenen vuoden ura henkisen hyvinvoinnin valmentajana, sekä nykyisenä Personal Trainerina, antavat puhumiseen tukevaa taustaa. Mielen voima, positiivisuus, rohkea heittäytyminen, rajattomuus, pelkojen voittaminen ja nauru. Siinä Tarjan teemoja, jotka innostavat häntä puhumaan, ja kuulijoita kuuntelemaan.

Tarja on soittanut yhdessä Suomen ensimmäisistä tyttöbändeistä. Hän on ollut kevyen musiikin äänittäjänä Ylellä ja livemiksaajana festivaaleilla. Hän on tuottanut 18 osaa Pelle Positiivi lastenohjelmasarjaa Maikkarille, säveltänyt monia biisejä, tuottanut pitkäsoittolevyjä ja kirjoittanut vuosikausia musiikkiarvosteluja eri medioihin. Hän on myös laulaja-lauluntekijä, mainosspiikkeri ja vastavalmistunut elintapavalmennukseen erikoistunut Personal Trainer. Hänellä on oman ensimmäisen soololevynsä tuotanto parasta aikaa työn alla, josta on jo julkaistu 3 singleä.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana Tarja on myös toiminut hypnoosivalmentajana, naurujoogaohjaajana, sekä positiivisuuspuhujana. Tarja on kirjoittanut myös "Naurattava elämä" -kirjan yhdessä ystävänsä Laura Koverskoin kanssa.

Näiden, ja muiden titteleiden taustalla on halu löytää ja kokeilla uutta. Itselleen, sekä vähän muillekin, sopivasti nauraen matkalla.

Tarja on puhujana innostava, vangitseva ja herättelevä. Hän kertoo onnistumis- ja epäonnistumistarinoita omasta elämästään, omista oivalluksistaan ja kompastuskivistään, sekä rohkeudesta hypätä uuteen ja tuntemattomaan. Tätä samaa rohkeutta hän haluaa jakaa myös kuulijoilleen. Ennen joulua ilmestyvä uusi single "Rajoittamaton" kertoo hänen asenteestaan.

Tarjan keynote, "Vakasti ottaen naurattava", on tekijänsä näköinen, 6 askeleen matka kohti oman näköistä ja omien haaveiden sävyttämää elämää. Nämä askeleet kertovat uskaliaisuudesta, heittäytymisestä, positiivisuudesta, peloista ja välillä hulluistakin päätöksistä. Tarjan elämäntarinaa, joka on hieman erilainen ja paikoin hyvin naurattava!

Aiheet esimerkiksi:

  • Vakavasti ottaen naurattava – Tarjan oma elämäntarina
  • Positiivisuuden voima
  • Rajoittamaton!
  • Nauru – mahtava yhteen liittäjä, tunnelmanvapauttaja ja terveysbuustaaja!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tarja Kupias, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu