Toni Piispanen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Toni Piispanen

Toni Piispanen

Työyhteisön pärjääminen muutoksissa, sisu, rohkeus ja asenne

Toni Piispanen on yksi Suomen valovoimaisimmista huippu-urheilijoista. Hän on maailmanmestari, euroopanmestari ja Lontoon paralympialaisten kultamitalisti 100m pyörätuolikelauksessa. Toni on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri ja on mukana monessa liikuntahallintoa palvelevissa tehtävissä.

Tonin ehdoton vahvuus on taito yhdistää huikea tarinansa ja osaamisensa organisaatioiden ja työntekijöiden arkipäivään. Toni sopii puhujaksi niin suurille lavoille kuin intiimeihin tilaisuuksiin. Luennon sisältö muokkautuu sulavasti asiakastapahtumiin, johtoryhmän strategiapäivään, henkilökunnan kick-offiin tai isoon yleisötapahtumaan. Toni on saanut loistavat palautteet kaikilta kohderyhmiltä. Hän on puhunut kymmenen hengen tiimipäivissä ja täyteen buukatussa 1500 hengen liikuntahallissa. Toni räätälöi puheenvuoronsa sisällön aina kohderyhmälle sopivaksi.

Matka huipulle on ollut kaikkea muuta kuin helppo. Vuoden 2013 Suomen Urheilugaalassa Periksi ei anneta –pystillä ja samana vuonna valtakunnallisen Vuoden Rehtinä urheilijana palkitun puhujan avainsanoja ovat peräänantamattomuus, suomalainen sisu ja rohkeus. Toni kuljettaa kuulijansa pohtimaan omaa suhtautumistaan elämän muutosten.

Toni yhdistää luennoillaan tosielämän tarinaansa, punnittua tietoa ja avointa ajattelua. Toni käyttää sykähdyttävällä tavalla harvinaislaatuista luentomateriaaliaan ja näistä syntyy ajatuksia herättävä, elämän haasteita suhteuttava synteesi, jota hänen luennoille osallistuvat voivat käyttää hyödykseen työssään ja elämässään. Luennot sopivat monenlaiselle kohderyhmälle ja niin pienelle kuin isolle kuulijaporukalle.

Tonin aiheita ovat esimerkiksi:

- Muutokset, haasteet ja niiden sietäminen

- Tavoitteiden asettaminen ja niiden saavuttaminen

- Uskallus ja periksiantamattomuus organisaatioiden ja yksilöiden kehityksessä

- Ihmisen resilienssi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Toni Piispanen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.