Valtteri Lindholm

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Valtteri Lindholm

Valtteri Lindholm

Vaikuttava markkinointi ja taidokas mainonta

Valtteri Lindholm on Varustelekan perustaja. Hänestä piti tulla äidinkielenopettaja, mutta sen sijaan hän perusti verkkokaupan. Kielestä kiinnostunut mies kehitteli verkkoon sopivan puhetavan, josta tuli menestyksen avain. Nyt hänen kauppansa Varusteleka on Euroopan suurimpia armeijatavaran nettikauppoja.

Lindholm joutui pärjäämään ensimmäiset vuodet omillaan. Kaikki alkoi tuhannen euron sijoituksesta. Sen jälkeen Varustelekaa on laajennettu tuotteiden myynnistä saadulla voitolla. Kivijalkakauppa on kasvanut siinä sivussa. Fyysinen myymälä on tällä hetkellä Helsingissä.

Letkeä kielenkäyttö ja armeijahenkiset tuotteet tuovat katu-uskottavuuden. Oikeakielisyys taas antaa varmuutta tuotteen laadusta. Varustelekan huumori ei kuitenkaan uppoa kaikkiin. Esimerkiksi pari vuotta sitten Ensi- ja turvakotien liitto suuttui Varustelekan &quotvaimonhakkaajapaidasta&quot (engl. wife beater). Lindholm ei suostunut poistamaan tuotetta myynnistä. &quotVaimonhakkaajapaita&quot löytyy tuotelistalta edelleen.

Lindholmin mielestä suomalaisten pitää erikoistua, toimittaa tuotteet muita nopeammin perille ja koodata kauppansa kilpailijoita paremmin. Vain siten voidaan pärjätä.

Varusteleka palkittiin hiljattain Postin vuoden verkkokauppana. Yhtiötä suorastaan palvotaan somessa.

Helsingin Yrittäjät valitsi Lindholmin vuoden 2015 helsinkiläiseksi nuoreksi yrittäjäksi. &quotSe oli ihan hauska juttu, kun en ole ikinä asunut Helsingissä enkä mielestäni ole enää niin nuorikaan.&quot – Valtteri Lindholm

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valtteri Lindholm, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.