Yrityksen hiilijalanjälki ja päästölaskenta

ST-Akatemia, Verkossa
Kesto
3 tuntia
Kesto
3 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Yrityksen hiilijalanjälki ja päästölaskenta

Kestävä yritystoiminta

Yrityksen hiilijalanjälki ja päästölaskenta -koulutuksessa keskitytään yrityksen päästölaskentaan havainnollistavien laskentaesimerkkien avulla. Koulutuksessa perehdyt myös yrityksen ilmastoraportointia ohjaaviin standardeihin ja niihin perustuviin tunnuslukuihin. Koulutuksen jälkeen ymmärrät, mitä tarkoittavat scope 1, 2 ja 3 ja miten niitä mitataan. Tutustut myös erilaisiin laskentaesimerkkeihin ja raportteihin yritysesimerkkien avulla.

Ilmoittaudu nyt mukaan!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrityksen hiilijalanjälki ja päästölaskenta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sekä yrityksen sisäisen että ulkoisen laskennan asiantuntijoille, jotka haluavat ymmärtää työssään yrityksen ilmastomittareita. Yritysten ilmastoraportointi tulee merkittäväksi osaksi pakollista kestävyysraportointia, joka on osa tilinpäästöstä. Tämän myötä taloushallinnon rooli ei-taloudellisten tietojen raportoijana kasvaa tulevaisuudessa.

Aikataulu

8.45 Liittyminen etäkoulutukseen

9.00 Ilmastoraportoinnin avaus

  • Ilmastonmuutos ja siihen liittyvät raportointivelvoitteet ja käytännöt

9.30 Keskeiset standardit

  • Yritysten ilmastoraportointia ohjaavat keskeiset standardit ja viitekehykset

10.00 Tauko

10.10 Päästölaskenta

  • GHG-päästölaskennan perusteet ja käsitteet

11.00 Tauko

11.10 Käytännön laskentaesimerkit

  • Esimerkkejä hyvistä käytännöistä GHG-protokolla standardin mukaisesta laskennasta eri scopeille (1-3) ja kategorioille.

12.00 Koulutus päättyy

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Tomi Pajunen, joka työskentelee PwC:llä yritysten ilmasto- ja ympäristökysymysten sekä kestävyysraportoinnin varmennuksen sekä prosessien ja järjestelmien kehityksen parissa riippumattomana asiantuntijana.  Hänellä on yli 20 vuoden käytännön kokemus raportoinnin viitekehyksistä, standardeista sekä raportointiprosessien ja -järjestelmien kehittämisestä johtavien Pohjoismaisten yritysten kanssa.

Kustannukset

420,00 € (+ alv 24 %)

Hintaan sisältyy kuuden kuukauden käyttöoikeus koulutusaineistoon ja tallenteeseen.
Löydät nämä ST-verkkopalveluista.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrityksen hiilijalanjälki ja päästölaskenta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
ST-Akatemia
Fredrikinkatu 61 A
00100 Helsinki

ST-Akatemia on talouden ammattilaisten osaamisen kehittäjä. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla kirjanpidon, taloudellisen raportoinnin ja verotuksen muutoksista – yhdessä eturivin asiantuntijoiden kanssa. ST-Akatemia Oy on Suomen Tilintarkastajat ry:n omistama yhtiö. Löydät lisätietoa ST-Akatemian koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan...

Lue lisää kouluttajasta ST-Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu