Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Suomen Projekti-Instituutti Oy

Keskiarvo: 4,2

Perustuu 527 arviointiin

Karoliina Waegelein, Kuusakoski Oy
(4)
Paljon hyödyllistä tietoa tiiviissä paketissa. Kurssi antaa todella hyvät eväät vaativampien projektien vetämiseen. Harjoitusten (kotona tehtävien) tekoon kannattaa varata aikaa.
Sami Kivimäki, Helen Oy
(5)
Mielestäni kurssi oli antoisa ja mielenkiinto saatiin pysymään aiheessa erinäisten ryhmätöiden ansiosta.
Tuomas Salonen
(5)
Koulutus toi selkeästi ja jäsennellysti esille projektijohtamisen perusasiat. Käytännönläheinen ja ryhmätyötä hyödyntävä koulutustapa auttoi ymmärtämään asiat syvällisesti. Koulutuksesta sain mielestäni vahvan pohjan, jonka päälle rakentaa, ja lisäksi itsevarmuutta omien projektien johtamiseen.
Suvi Mäkinen, Elenia Palvelut Oy
(5)
Kurssi oli mielenkiintoinen. Kouluttaja esitti asiat hyvin ja sain opiskelijat pysymään hereillä. Koulutus hyvin suunniteltu, tehtiin sopivassa suhteessa ryhmätöitä ja luento-opiskelua. Asiat selitettiin selkeästi ja havainnollistettiin arkikielellä niin, että ne oli mahdollista ymmärtää.
Tero Penttilä, Framery Oy
(3)
+Uusien asioiden oppiminen: tavoitepuu, projektinryhmän osallisten roolien tarkentaminen, muutos/poikkeama, sidosryhmä-analyysit, ositustekniikat, Parkinsonin laki, aikataulun edistymisen raportointi +Osallistava tapa koulutuksessa +Paljon ja hyvät materiaalit -Keskittyminen "perinteisiin" projektinjohtamisen keinoihin (mm. ketterät mallit...
Näytä kokonaan
Sanna Valkeinen, Finavia Oyj
(4)
Koulutus oli hyvä ja antoi hyviä valmiuksia IPMA sertifikaatin suorittamiseen.
Henri Torkkola, Elenia Palvellut Oy
(4)
Koulutuksesa oli hyötyä.
Katja Luoto, Metso Minerals Oy
(5)
Ensimmäinen peruskoulutus, jossa mielenkiinto ei kadonnut liian alkeistason asioihin, eikä käytetty aikaa itsestäänselvyyksiin. Voisin helposti suositella vastaavaa koulutusta monelle organisaatiossani ja nyt lähdetäänkin innolla jalkauttamaan opittua omiin hommiin. Mia puhui sopivissa määrin harjoituksiin nähden, rönsyilemättä asian viereen. Ry...
Näytä kokonaan
Timo Anttila NES
(4)
Kouluttaja vaikutti osaavan asiansa ja luennointityyli miellyttävä ja selkeä.
Mikko Ristilä
(4)
Hyvä koulutus. Kattava paketti. Joskus yhtenäiset istumiset taukojen välillä venyivät pariinkin tuntiin jolloin keskittyminen herpaantuu. Ammattitaitoinen kouluttaja.
Sari Aura
(5)
Hyvin käytännönläheinen ja ymmärrettävä, antoi hyvät eväät sertifikaattikoetta ajatellen ja hyviä näkökulmia oman projektinjohtamisen tehostamiseen
Jukka Ylikulppi Lapin sairaanhoitopiiri
(5)
antoi hyvät perustiedot ja kouluttaja oli kokenut alansa osaaja.
Marina Laine, Norilsk Nickel Harjavalta Oy
(4)
+ The course was good. Everything was explained simply and clearly. It was easy to understand the material. Quite a lot of material fitted into two days. I liked the idea of group work, because the best way to learn smth new is through the experience. - I did not have chance to practise with planning and proceeding of my project, because it tu...
Näytä kokonaan
Riku Kemppainen, Admares Marine Oy
(4)
Erinomaisen hyödyllinen koulutus, mutta olisi voinut olla hieman pidempikin (kolmas päivä?). Kaikki aiheet olivat tärkeitä, ja osa piti valitettavasti käsitellä melko lyhyesti. Todellisiin projekteihin perustuvat harjoitukset ovat hyvä asia.
Anna-Karin Axell, Rederi ab Eckerö
(3)
Ei ehkä vastannut odotuksia. Kurssi oli mielestäni liian teoreettinen, kun itse käytäntö oli melko helppo kokonaisuus. Olisin toivonut, että olisimme saaneet käsitellä usempi projekti, vaikka ihan fiktiivisiä projekteja.
-
(4)
Juha-Matti Vääränen
(5)
Hyvin johdonmukainen ja selkeä kokonaisuus.
Lauri Viitanen Saarioinen Oy
(5)
Koulutus oli sisällöltään kattava ja erinomainen. Kouluttaja oli erittäin kokenut ja asiantunteva. Koulutusmateriaalin laajuus ja kattavuus ylittivät odotukset.
Osallistuja
(5)
Sain monipuolisen paketin kokonaisuudesta. Vaatii hieman sulattelua, koska kokemusta salkunhoidosta ei vielä ole. Erityismainintana, että koko päivän aikana ei väsyttänyt kertaakaan!
SM
(4)
Erittäin hyvä koulutus. Ryhmätöiden ja todellisten projektiesimerkkien avulla koulutuksesta saatiin paljon uutta näkökulmaa.
Paula
(5)
Ammattimaisesti järjestetty koulutus. Käy ennen kuin projekti on päällä! Aloittelevalle projektipäällikölle erittäin hyödyllinen. Hyvä jos edeltävästi olisi jo projektityöstä kokemusta pohjalla.
Robin Roth
(4)
Hyvä ja asioita avaava koulutus
Tommi Saaristola, Infocare Oy
(3)
Kurssista sai hyvän perustietämyksen projektien läpivientiin. Itsellä ei ainakaan vielä ole ollut isojen projektien projektipäällikkö tehtäviä, joten kurssilla oli minulle paljon "ei niin tarpeellista" asiaa. Hyvä peruskurssi kuitenkin.
NK
(4)
Koulutus antoi hyvät perustiedot projektityöskentelystä. Harjoitustehtävissä sai pohtia opetettuja asioita ryhmässä. Lisäksi olisi ehkä voinut olla malliprojekti esimerkkinä.
Petri Uotila, MeyerTurku
(5)
Erittäin hyvä koulutus ja kouluttaja oli myös ammattitaitoinen
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.