Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Arvioinnit aiheesta Suomen Projekti-Instituutti Oy

Keskiarvo: 4,2

Perustuu 538 arviointiin

Mikko Väisänen, Netox Oy
(4)
Koulutus oli hyvä ja tukee hyvin valmistautumista sertifiointikokeeseen. Antaa valmiudet itseopiskeluun.
Nina Miido, Salon kaupunki
(5)
Koulutuksessa käytiin läpi projektityön olennaisimmat sisällöt sekä kriittiset vaiheet tiiviissä, mutta helposti seurattavassa paketissa. Koulutuksesta sai erittäin hyviä ja helposti käyttöön otettavia käytännön ohjeita projektin toteuttamisen kaikkiin vaiheisiin. Koulutuksen myötä muodostui selkeämpi kuva projektin kokonaisuudesta. Ryhmätöiden ...
Näytä kokonaan
Päivi Tervo, Analyste Oy
(5)
Kiitos hyvästä koulutuksesta ! 2 hyvin jäsenneltyä ja tiivistä koulutuspäivää, sain hyvin eväitä ja uusia näkökulmia projektityöhön.
Nimim. Aina valmiina oppimaan
(3)
Hyvä kattaus perusteisiin - mukaan tarttui paljon sellaista, jota uskon voivani soveltaa käytännön työssäni. Erityiskiitokset työkalupohjista! Kehittämiskohde: kun koulutuksen kuvauksessa mainitaan, että "Ymmärrät mm. mikä rooli on tavoitteellisuudella, suunnitelmallisuudella, projektin edistymisen seurannalla ja ohjaustoimenpiteillä projekte...
Näytä kokonaan
Jani Pelto, Vaisala Oyj
(4)
Erinomainen koulutus sertifiointiin valmistautuville. Käytännön tehtäviä ja esimerkki kysymyksiä, joiden avulla hahmottaa paremmin sertifiointikokeen eri tyyppiset kysymykset ja miten niihin on ajateltu vastattavan.
Petra Kurtti
(4)
Kouluttaja osasi esitellä asiakokonaisuudet hyvin, ja purkaa syntyneet esimerkkikysymykset teorian ja viitekehyksen kautta.
Ossi Hahtela, Vaisala
(4)
Kurssi antoi hyvät valmiudet valmistautua IPMA-C sertifiontikokeeseen. Kurssin materiaali ja harjoitustehtävät olivat laajuudeltaan ja vaativuudeltaan sopiva. Myöhempää itseopiskelua varten jäi hyvät eväät.
Minna
(4)
Koulutus oli hyvä, harjoituksia olisi voinut olla enemmän.
Hannu Sairanen
(4)
Koulutuksessa oli mielenkiintoista huomata, että eri alojen ihmiset törmäävät projekteissaan samoihin asioihin. En ollut tajunnutkaan, miten samanlaisia hyvinkin erilaiset projektit loppupeleissä ovat. Tämä tuli esille myös harjoitustehtävissä. Ylipäätään valmennus herätti yhdistämään monta hyvää käytäntöä projektijohtamisen yleisiin käytäntöihi...
Näytä kokonaan
Tomi Öster
(5)
Erittäin hyvä ja tehokas paketti projektin johtamisen osa-alueista. Hyvän rakenteen takia helppo sisäistää. Antaa hyvät valmiudet sertifikaattiin ja osaamisen syventämiseen.
Heikki Pesonen, Kemijoki Oy
(5)
Pienellä panostuksella pääsi nopeasti sisään projektipäälliköiden tärkeimpiin työkaluihin.
Karoliina Waegelein, Kuusakoski Oy
(4)
Paljon hyödyllistä tietoa tiiviissä paketissa. Kurssi antaa todella hyvät eväät vaativampien projektien vetämiseen. Harjoitusten (kotona tehtävien) tekoon kannattaa varata aikaa.
Sami Kivimäki, Helen Oy
(5)
Mielestäni kurssi oli antoisa ja mielenkiinto saatiin pysymään aiheessa erinäisten ryhmätöiden ansiosta.
Tuomas Salonen
(5)
Koulutus toi selkeästi ja jäsennellysti esille projektijohtamisen perusasiat. Käytännönläheinen ja ryhmätyötä hyödyntävä koulutustapa auttoi ymmärtämään asiat syvällisesti. Koulutuksesta sain mielestäni vahvan pohjan, jonka päälle rakentaa, ja lisäksi itsevarmuutta omien projektien johtamiseen.
Suvi Mäkinen, Elenia Palvelut Oy
(5)
Kurssi oli mielenkiintoinen. Kouluttaja esitti asiat hyvin ja sain opiskelijat pysymään hereillä. Koulutus hyvin suunniteltu, tehtiin sopivassa suhteessa ryhmätöitä ja luento-opiskelua. Asiat selitettiin selkeästi ja havainnollistettiin arkikielellä niin, että ne oli mahdollista ymmärtää.
Tero Penttilä, Framery Oy
(3)
+Uusien asioiden oppiminen: tavoitepuu, projektinryhmän osallisten roolien tarkentaminen, muutos/poikkeama, sidosryhmä-analyysit, ositustekniikat, Parkinsonin laki, aikataulun edistymisen raportointi +Osallistava tapa koulutuksessa +Paljon ja hyvät materiaalit -Keskittyminen "perinteisiin" projektinjohtamisen keinoihin (mm. ketterät mallit...
Näytä kokonaan
Sanna Valkeinen, Finavia Oyj
(4)
Koulutus oli hyvä ja antoi hyviä valmiuksia IPMA sertifikaatin suorittamiseen.
Henri Torkkola, Elenia Palvellut Oy
(4)
Koulutuksesa oli hyötyä.
Katja Luoto, Metso Minerals Oy
(5)
Ensimmäinen peruskoulutus, jossa mielenkiinto ei kadonnut liian alkeistason asioihin, eikä käytetty aikaa itsestäänselvyyksiin. Voisin helposti suositella vastaavaa koulutusta monelle organisaatiossani ja nyt lähdetäänkin innolla jalkauttamaan opittua omiin hommiin. Mia puhui sopivissa määrin harjoituksiin nähden, rönsyilemättä asian viereen. Ry...
Näytä kokonaan
Timo Anttila NES
(4)
Kouluttaja vaikutti osaavan asiansa ja luennointityyli miellyttävä ja selkeä.
Mikko Ristilä
(4)
Hyvä koulutus. Kattava paketti. Joskus yhtenäiset istumiset taukojen välillä venyivät pariinkin tuntiin jolloin keskittyminen herpaantuu. Ammattitaitoinen kouluttaja.
Sari Aura
(5)
Hyvin käytännönläheinen ja ymmärrettävä, antoi hyvät eväät sertifikaattikoetta ajatellen ja hyviä näkökulmia oman projektinjohtamisen tehostamiseen
Jukka Ylikulppi Lapin sairaanhoitopiiri
(5)
antoi hyvät perustiedot ja kouluttaja oli kokenut alansa osaaja.
Marina Laine, Norilsk Nickel Harjavalta Oy
(4)
+ The course was good. Everything was explained simply and clearly. It was easy to understand the material. Quite a lot of material fitted into two days. I liked the idea of group work, because the best way to learn smth new is through the experience. - I did not have chance to practise with planning and proceeding of my project, because it tu...
Näytä kokonaan
Riku Kemppainen, Admares Marine Oy
(4)
Erinomaisen hyödyllinen koulutus, mutta olisi voinut olla hieman pidempikin (kolmas päivä?). Kaikki aiheet olivat tärkeitä, ja osa piti valitettavasti käsitellä melko lyhyesti. Todellisiin projekteihin perustuvat harjoitukset ovat hyvä asia.
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.