Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Suomen Projekti-Instituutti Oy

Keskiarvo: 4,2

Perustuu 454 arviointiin

Riikka Nurmi
(4)
Koulutus oli hyvä peruspaketti projektityön hallinnasta. Hyviä, konkreettisia työkaluja ja harjoituksia. Erittäin asiantunteva vetäjä! Tykkäsin.
Aki
(5)
Koulutus oli hyvä, aidon projektitapauksen läpikäynti auttoi konkretisoimaan koulutuksen aiheita. Kurssillamme käsiteltiin kolmea tapausta rinnakkain, jokainen pienryhmä omaansa. Näin pääsi sekä syventymään yhteen että näki yhteisissä esittelyissä miten projektimallia voisi hyödyntää muissa tapauksissa.
Anna Hannonen/Fingrid Oyj
(4)
Projektin osa-alueisiin sai hyvää, konkreettista työkalua, joita voi hyväksikäyttää tulevaisuudessa. Ryhmätyöt ja niiden ytheydessä tehdyt konkreettiset työt vaiheineen antoivat paljon ja tekivät asioista helpommin omaksuttavia.
Mikael Virtanen
(5)
Tosi hyvä koulutus. Käytti esimerkit ja omat kokemukset. Saimme myös hyvät työkalut
Mervi Grundström/Tieto Finland Oy
(4)
Laaja alue, mutta 2 päivänä pyrittiin kattamaan tentin osalta olennaisimmat. Mukaansa tempaava ja reipas kouluttaja. :)
Mirka
(5)
Käytännön esimerkit aiheeseen liittyen olivat hyviä ja havainnollistivat asiaa. Tyhmässä tehtävistä käytännön harjoituksista jäi paljon mieleen ja niitä on helppo soveltaa omalla työpaikalla.
Jesse Alastalo, DNA Oyj
(5)
Projektinhallinnan vaiheet käytiin sopivalla tasolla läpi ja läpikäydyt työkalut tukevat omaa projektityön vetämistä loistavasti. Teoriaa, esimerkkejä ja harjoitustehtäviä oli sopivassa suhteessa, jotta mielenkiinto pysyi yllä eikä koulutus tuntunut missään vaiheessa puuduttavalta.
Maria
(4)
Koulutus antaa sekä substanssitason ymmärrystä että projektijohdollisia työkaluja verkostoimaisesti rakennetussa koulutuskokonaisuudessa, jossa oppimista syvennetään ryhmätöiden ja case-kokonaisuuksien avulla.
Mikko Vitikainen
(5)
Koulutuskokonaisuus osui hyvin omaan työtehtävään ja herätti paljon ajatuksia.
Taru
(5)
Erinomainen koulutuspaketti PMO:ssa työskenteleville. Olen aloitteleva PMO:lainen ja sain siitä todella paljon irti omaa tehtävääni ja tulevaisuutta ajatellen.
Jaana Koivunen
(4)
Koulutuksessa erinomaista sparrausta projektitoimisto-, salkunhallinta- ja ohjelmajohtamisen teemoihin. Oma kurssityö ja koulutuksen erilaiset ryhmätyöt tukivat osaamisen kehittymistä. Verkostoituminen toisten ammattilaisten kanssa oli erinomainen lisä.
Juha Mäyrä
(4)
Koulutuksessa sai hyvän kokonaiskuvan projektijohtamisen ulottuvuuksista liiketoiminnan johtamisessa.
Sari Stenman
(5)
Opettajat olivat osaavia ja osasivat herättää mielenkiinnon kaikilla osa-alueilla. Sain itse vahvistusta omalle osaamiselle ja vinkkejä projektikulttuurin kehittämiseen sekä mitä kehittämisessä tulee huomioida. Olemme käynnistäneet Valtorissa kolmevuotisen kehittämisohjelman projektikulttuurin kehittämiseksi - tämä koulutus oli juuri sopivaan ai...
Näytä kokonaan
Marek
(5)
Koulutuksen vetäjänä Veikko oli aivan loistava ja sai kyllä aiheesta innostumaan eikä ollut missään vaiheessa tilannetta, että jotain asiaa ei olisi mietitty etukäteen. Vankka kokemus Projektien parista huokui ja sain itse monta hyvää mallia ja esimerkkiä mitä varmasti hyödynnän omassa työssäni.Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty taisi olla Veik...
Näytä kokonaan
Satu
(5)
Todella erinomainen ja napakka ydinasioihin keskittynyt koulutus! Suosittelen erittäin lämpimästi! Huikean hyvä ammattitaitoinen kouluttaja, jonka ansiosta sisällöstä sai parhaan mahdollisen hyödyn irti. Olen todella innoissani päästessäni näitä oppeja käyttämään työssäni. Koulutuksessa keskityttiin oleelliseen ja sain käytännön konkreettisia ty...
Näytä kokonaan
Kati
(4)
Koulutus oli järjestelmällinen ja siellä käytiin läpi monia malleja, joiden avulla projektin hallintaa voidaan lisätä. Ehdotukseni mallitehtäville olisi, että ne olisivat koulutustahon suunnittelemia esimerkkikeissejä sen sijaan, että ovat jonkun osallistujan keissejä. Nyt keskustelua käytiin paljon vain kouluttajan ja esimerkkikeissin antajan v...
Näytä kokonaan
Viestintätoimisto
(4)
Kurssi antoi hyvät pohjat työskentelyyn ja käytännön vinkkejä ja tietoa työpaikalla eteenpäin jaettavaksi. Kurssimateriaali oli myös todella kattava.
Laura
(4)
Sain koulutuksessa tarvittavat työkalut projektin vetämiseen ja kirjaamiseen. Kuinka tulisi dokumentoida oikein sekö ryhmässä tekemisen merkitys korostui. "Mikä Ilotta oppii, sen surutta unohtaa". Huumorin kautta opii parhaiten ja kokemustan.
Jarkko
(4)
Napakka, joskin aikataulullisesti tiukka laajasti asiaa sisältätävä koulutus.
Antti
(4)
Koulutus toi hyvin uusia ideoita toiminnan kehittämiseen ja projektitoimiston perustamiseen. Enemmän olisi toki voinut käydä käytännön esimerkkejä ja haasteita läpi, mutta aika oli siihen liian rajallinen.
Josefina
(5)
Koulutus oli hyvin järjestetty, kouluttaja avasi monia asioita mielenkiintoisella tavalla ja esimerkeillä. Koulutuksessa oli keskusteleva ote, ja pääsi miettimään juuri opittua myös oman organisaation näkökulmasta. Mielenkiinto ja keskittyminen pysyivät yllä koko päivän ja aikataulussakin pysyttiin. Kokonaisuudessaan hyvä paketti, kiitokset koul...
Näytä kokonaan
Hanna Ylitalo
(4)
Selvästi mietitty ja kokemuksen tuoma kokonaisuus. Täsmäkoulutusta. Asian määrä sopiva aikaan. Riittävän vuorovainutteista. Ehkä ainoa mitä olisi voinut olla lisää, esimerkkejä eri tyyppisten toimijoiden ratkaisuista.
Leena Isolatva
(5)
Koulutus oli hyödyllinen; siinä jäsennettiin jo työn kautta tutuksi tulleita asioita sekä korostettiin sellaisia asioita, jotka voivat osoittautua haasteeksi projektissa. Keskustelut eri osallistujien projekteista ja niiden erityispiirteistä olivat ajatuksia herättäviä. Toivon, että tällä työkalupakilla päästään viemään muutoksia myös käytäntöön...
Näytä kokonaan
AP
(4)
Sopivan tiivis paketti, ei liian "työllistävä" itsessään, kivasti kertausta edellisestä kerrasta jokaisen session alkuun
*
(4)
Hyvä peruskurssi projektin hallinnasta. Parasta oli käytännön työkalut projektin suunnitteluun ja riskien arviointiin. Kouluttaja on erittäin kokenut konkari, vähän voisi ehkä kiinnittää huomioita joihinkin esimerkkeihin/sanavalintoihin/kielenkäyttään, kaikki ei ollut aivan "poliittisesti korrektia" tässä päivässä. Tämä ei tietenkään liity sisäl...
Näytä kokonaan

Etsitkö koulutusta?

Koulutus.fi:n ilmaisen tarjouspyyntöpalvelun kautta saat apua koulutusten etsintään.

Täytä lomake tästä

Tarjouspyyntöpalvelu

Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirje työelämän koulutuksista.