Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

IPMA C -sertifiointivalmennus, räätälöitynä

Suomen Projekti-Instituutti Oy
Yhteenveto
2 päivää
Sovittavissa
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

IPMA C -sertifiointivalmennus, räätälöitynä

IPMA C -valmennus projektipäälliköille

   

Tilaa räätälöity IPMA C -sertifiointivalmennus projektipäällikkötiimillesi

Kokeneille projektipäälliköille suunnatussa IPMA C -valmennuksessa opit tehokkaita projektityön aikataulu- ja resurssihallinnan menetelmiä. Valmennuksessa käsitellään myös muita niihin liittyviä projektinhallinnan alueita, kuten projektien osittaminen ja riskienhallinta.

Valmennuksen jälkeen hallitset projektinhallinnan perusmenetelmät rutiininomaisesti ja menestyt käytännön projekteissa. Valmennus antaa hyvät valmiudet IPMA C -sertifioinnin suorittamiseen.

Voitte nyt tilata tämän projektinhallinnan koulutuksen myös tiimillenne räätälöitynä. Tällöin koulutus järjestetään teidän toivomallanne painotuksella missä päin Suomea tahansa.

IPMA C -sertifiointivalmennuksen toteutus

Valmennuksessa teidät perehdyttää projektinhallinnan saloihin kokenut valmentaja. Valmentaja ohjaa keskusteluja ja teetättää runsaasti konkreettisia menetelmä- ja laskentaharjoituksia koskien projektin suunnittelua ja ohjauksen eri vaiheita.

Valmennukseen osallistuvat saavat tehtäväkseen myös kotitehtäviä omatoimista harjoittelua varten sekä harjoituskokeen IPMA C -sertifikaattitestiä varten. IPMA C -sertifiointikokeeseen menevien tulee varata riittävästi aikaa omatoimiseen harjoitteluun ja kertaamiseen ennen koetta.

Vuosittain yli puolet Suomessa IPMA C –sertifikaatin suorittaneista on osallistunut Suomen Projekti-Instituutin IPMA C –valmennuksiin ja läpäisyprosentti on keskimääräistä korkeampi. Valmennuksen ja sieltä saadun itseopiskelun ohjeistuksen avulla valmistautuminen on tehokasta ja tuloksellista.

"Hyvää oli, että opiskelu ei ollut luentomaista, vaan asia käytiin läpi interaktiivisesti ja ryhmätöiden kautta. Jää varmasti paremmin mieleen."

Haluatko lisätietoa IPMA C -valmennuksesta projektipäälliköillesi?

Täyttämällä oheisen lomakkeen saat lisätietoa IPMA C -projektihallintavalmennuksesta ja voit pyytää siitä tarjouksen tiimillesi.

  Kiinnostuitko koulutuksesta?

  Jos haluat lisätietoa aiheesta IPMA C -sertifiointivalmennus, räätälöitynä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

  Kohderyhmä

   IPMA C -valmennus on suunnattu jo kokemusta keränneille projektipäälliköille, joilla on projektijohtamisen perustiedot hallussa. Valmennus on ajankohtainen projektipäälliköille, jotka kaipaavat lisää osaamista kriittisten aikataulujen ja resurssien hallintaan tai joilla on tähtäimessään IPMA C -sertifikaatti.

   Tarvittavat esitiedot

   Eniten saat valmennuksesta irti, jos olet käynyt jonkin perustason projektinhallintavalmennuksen (kuten Projektityön perusteet) tai hallitset muuten vastaavat tiedot ja taidot projektijohtamisen peruskäsitteistöstä ja menetelmistä ja sinulla on kokemusta projektinjohtamisesta.

   IPMA C -sertifioinnissa vaadittavista asioista löydät ajantasaiset tiedot Suomen Projekti-Instituutin sivuilta.

   Kustannukset

   Pyydä tarjous IPMA C -valmennuksesta.

   Suomen Projekti-Instituutti Oy

   Suomen Projekti-Instituutti Oy – projektijohtamisen koulutusta ja konsultointia.

   Projektijohtaminen kehittää liiketoimintaasi

   Suomen Projekti-Instituutti Oy (SPI) on kokenut kansainvälinen projektijohtamisen koulutus- ja konsultointiyritys. SPI auttaa asiakkaitaan parantamaan tuloksiaan projektijohtamisen keinoin. Projekti-Instituutilla on lähes 30 vuoden kokemus projektitoiminnan kehittäjänä ja kouluttajana. Valmennuksemme saavat jatkuvasti erinomaista palautetta käytännönläheisyydestä ja hyödynnettävyydestä omassa työssä. Suomen Projekti-Instituutti Oy...


   Lue lisää kouluttajasta Suomen Projekti-Instituutti Oy ja katso koulutustarjonta täältä

   Yhteydenottopyyntö

   Haluatko tietää lisää koulutuksesta IPMA C -sertifiointivalmennus, räätälöitynä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

   Yhteystiedot : Suomen Projekti-Instituutti Oy

   Suomen Projekti-Instituutti Oy

   Metsänneidonkuja 6
   02130 Espoo

    Näytä puhelinnumero
   www.projekti-instituutti.fi


   Arvioinnit
   Arvioinnit
   Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

   Arvioinnit kouluttajasta
   (4,2)
   Perustuu 529 arviointiin
   Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
   Yhteydenotto

   Saadaksesi lisätietoa aiheesta IPMA C -sertifiointivalmennus, räätälöitynä täytä seuraavat tiedot: