Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Isännöitsijä, isännöinnin ammattitutkinto (nro 699863)

Taitotalo
Yhteenveto
0,5 päivää
20.9.2021
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Isännöitsijä, isännöinnin ammattitutkinto (nro 699863)

Koulutuksen ajankohta on 20.9.2021–6.9.2022, ja kesto 12 kuukautta.

Koulutuksen/työssäoppimisen aikana sinulla on mahdollisuus suorittaa isännöinnin ammattitutkinto tai osia siitä. Isännöinnin ammattitutkinnossa ammattitaito osoitetaan ja arvioidaan isännöinnin käytännön työtehtävissä.

Hakijoilta vaaditaan soveltuva kaupallisen tai teknisen alan pohjakoulutus tai työkokemusta alalta. Alalla toimiminen edellyttää hyvää yhteistyö-, vuorovaikutus- ja päätöksentekokykyä, erittäin hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kiinnostusta alan tehtäviin.

Opinnot Taitotalossa sisältävät mm. seuraavia aihealueita:

  • Kiinteistöalan toimintaympäristö ja lainsäädäntö
  • Asiakaspalvelu, viestintä ja vuorovaikutus
  • Taloushallinto
  • Kiinteistön tekninen elinkaari

Koulutukseen kuuluu olennaisena osana työssä oppiminen, joka on alan käytännön tehtävien oppimista isännöintitoimistoissa. Koulutuksen alussa hankit työssäoppimispaikan, tarvittaessa kouluttaja auttaa paikan hakemisessa.

Valinta koulutukseen tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua sekä työssäoppimista. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin klo 9.00–16.00. Lähipäivään sisältyy 7 oppituntia. Työssäoppimisjaksolla noudatetaan työpaikan normaaleja työaikoja.

Koulutukseen hakeutuminen: Hae koulutukseen joko täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi  -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero (699863). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa/Kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä. Valintatiedon voit katsoa omilla verkkopankkitunnuksillasi koulutusvalintojen jälkeen sähköisen asioinnin kautta (www.te-palvelut.fi -> sähköinen asiointi -> työvoimakoulutus -> koulutushakemusteni tilanne).

Opiskelijamaksu  

Työhallinnon valtionosuusrahoitteinen koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa työvoimakoulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat ma–pe klo 9–16.15 valtakunnallisesta Koulutusneuvonnasta, 0295 020 702 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Isännöitsijä, isännöinnin ammattitutkinto (nro 699863), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Isännöitsijä, isännöinnin ammattitutkinto (nro 699863)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Isännöitsijä, isännöinnin ammattitutkinto (nro 699863) täytä seuraavat tiedot: