Kiinteistönhoidon osaamiskartoitus

Taitotalo
Yhteenveto
3-4 tuntia / osallistuja
437 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 437 EUR)
   
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Kiinteistönhoidon osaamiskartoitus

Kartoituksella selvitetään kiinteistönhoitoalalla toimivan LVIA-osaaminen. Kartoituksen jälkeen osallistuja saa selvityksen osaamisensa tasosta ja mahdollisista kehitystarpeista.

Testaus jakautuu verkkotenttiin ja käytännönosaamisen testeihin. Kartoitus kestää noin 3–4 tuntia. Kartoituksen suorittaa kiinteistönhoitoalan ammatillinen kouluttaja.

Kartoituksen jälkeen kouluttaja laatii kerätyn aineiston pohjalta osallistujalle selvityksen osaamisen tasosta, mahdollisista kehitystarpeista sekä ehdotuksen mahdollisesta lisäkoulutuksesta.

Koulutuksesta hyötyvät

kiinteistönhoitajat, LVISKA-erikoisammattimiehet, huoltopäivystäjät.

Ilmoittautumisen jälkeen olemme viikon sisällä joko sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä ja sovimme kartoitusajankohdasta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kiinteistönhoidon osaamiskartoitus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiinteistönhoidon osaamiskartoitus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kiinteistönhoidon osaamiskartoitus täytä seuraavat tiedot: