Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kouluttaudu kaupan alalle

Taitotalo
Yhteenveto
n. 5 kuukautta
jatkuva haku
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Taitotalo

Kouluttaudu kaupan alalle

Koulutuksen tavoitteena on kouluttautua myyjän työtehtäviin kaupan alalle sekä suorittaa ainakin asiakaspalvelun osatutkinto Liiketoiminnan perustutkinnosta.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana opiskelija opiskelee asiakaspalvelussa tarvittavia tietoja ja taitoja, perehtyy yrityksen toimintatapoihin sekä tekee myymälässä asiakaspalveluun liittyviä työtehtäviä.

Koulutus sisältää 5–7 lähi- ja etäopiskelupäivää ja työssäoppimista noin 57 päivää.

Koulutus toteutetaan yritysyhteistyössä HOK-Elannon, Jyskin ja XXL:n kanssa ja opiskelijoille valitaan heille yhdessä sopivimmat työssäoppimispaikat. Koulutuksen päätyttyä henkilöllä on mahdollisuus työllistyä edellä mainittujen ketjujen myymälöihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kouluttaudu kaupan alalle, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kaupan alan ammattilaiseksi tähtäävät henkilöt, jotka haluavat tulevaisuudessa toimia myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. Koulutukseen hakeutuvilta odotetaan halukkuutta työskennellä kaupan alan erilaisissa työtehtävissä, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, ripeyttä, koulutukseen sitoutumista sekä valmiutta joustaviin työaikoihin työssäoppimispaikan luonteen ja aukioloaikojen mukaan.

Aikaisempi kaupan alan työkokemus on eduksi mutta ei välttämätöntä. Myynti- ja asiakaspalvelutehtävät sekä osatutkinnon suorittaminen edellyttävät hyvää suomen kielen taitoa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kouluttaudu kaupan alalle? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kouluttaudu kaupan alalle täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Motivoiva ja valmentava esimies 3.3.

Jokainen työntekijä pitää 100 kertaa enemmän omasta ideastaan kuin pomonsa parhaimmastakaan. Miten hyödynnän tämän? Varaa nyt paikkasi valmennuksesta.

Saatat olla kiinnostunut myös tästä: