Nostoapuvälineiden tarkastajan tentti

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
1 päivä
Hinta
340 EUR + alv 24 % (yht. 421,60 EUR)
Seuraava toteutus
23 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1 päivä
Hinta
340 EUR + alv 24 % (yht. 421,60 EUR)
Seuraava toteutus
23 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Oletko valmis? Ilmoittaudu koulutukseen!

Nostoapuvälineiden tarkastajan tentti

Taitotalo

Nostoapuvälineiden tarkastajan on oltava perehdytetty ja pätevä tehtäväänsä valtioneuvoston asetuksen 403/2008 pykälän 5 mukaan. Asetus koskee työvälineiden turvallista käyttöä ja tarkastamista. Pätevyys voidaan osoittaa vapaaehtoisella henkilösertifioinnilla. Sertifikaatti on osoitus ammattitaitoisesta nostoapuvälineiden tarkastamisesta. 

Henkilösertifioitu nostolaitetarkastaja hallitsee nostoapuvälineiden tarkastuksiin liittyvät tiedot ja taidot.

Sertifioinnin suorittaa Inspecta Sertifiointi Oy. Sertifioinnin edellytyksenä on riittävä koulutus tehtävän suorittamiseen, nostoapuvälineiden tarkastajan koulutus, Inspecta Sertifiointi Oy:n määrittelemä työkokemus ja hyväksytysti suoritettu nostoapuvälineiden tarkastajan tentti. Sertifikaatti haetaan Inspecta Sertifioinnilta. Sertifikaatti on henkilökohtainen kuvallinen tarkastajakortti.

Tentti on mahdollista suorittaa ainoastaan Taitotalossa. Sertifiointia haetaan erikseen Inspecta Sertifioinnista, joka veloittaa sertifikaatin hinnan.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

23 lokakuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

Kohderyhmä

Tentti on tarkoitettu nostoapuvälineiden tarkastajan henkilösertifikaattia hakeville. Henkilösertifiointi soveltuu myös niille, jotka tarkastavat yrityksen omia nostoapuvälineitä.

Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo on Suomen suurin aikuisten ammatillinen kouluttaja ja yritysten kumppani. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia.  Taitotalon koulutukset ja valmennukset on suunniteltu siten, että opiskelu on yhdistettävissä kiireiseenkin elämänrytmiin. Koulutusta on päivisin, iltaisin sekä verkossa. Lähikoulutuksia...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu