Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Projektin suunnittelu ja ohjaus - IPMA C-tason kokeeseen valmentava koulutus

Taitotalo
Yhteenveto
1 290 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 290 EUR)
27.10.2021
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Projektin suunnittelu ja ohjaus - IPMA C-tason kokeeseen valmentava koulutus

Projektin suunnittelu ja ohjaus -koulutuksessa opit suunnittelemaan ja ohjaamaan teollisuuden projekteja. Projektit voivat liittyä esimerkiksi tuotannollistamiseen ja tuotekehitykseen, investointeihin sekä tilanmuutos- ja rakennusprojekteihin. Opit myös hyödyntämään projektinhallinnan parhaita menetelmiä ja standardeja.

Koulutus sisältää runsaasti esimerkkejä toteutetuista projekteista sekä harjoituksia. Painotamme menetelmien tuntemusta ja soveltamista, joita kysytään IPMA C-tason sertifioinnissa.

Käymme koulutuksessa läpi muun muassa projektin tavoitteita, aikataulua ja kustannuksia, sekä mitä kannattaa ottaa huomioon, jotta projektille asetetut tavoitteet saavutetaan.

 

 

Koulutuksesta hyötyvät

Projektin johto- ja asiantuntijatehtävissä toimivat sekä sertifiointiin valmistautuvat, joilla on vähintään kolmen vuoden projektikokemus projektien vastuullisissa johtamistehtävissä.

Määräalennukset

  • 3–4 osallistujaa samasta yrityksestä: alennus 15 % kaikille
  • 5 tai useampi osallistuja samasta yrityksestä: alennus 20 % kaikille
  • Määräalennukset lasketaan voimassa olevasta hinnasta.

Määräalennus myönnetään, kun kaikki osallistumiset ilmoitetaan samalla lomakkeella.

Aikaisen ilmoittautujan etu

Mikäli ilmoittaudut seminaariin 31.7.2021 mennessä, saat 200 euroa alennusta normaalihinnasta. Yhtä ilmoittautumislomaketta kohden annetaan yksi Aikaisen ilmoittautujan etu.

 

Muut Taitotalon projektivalmennukset:

 

Katso myös Taitotalon muutosjohtamisen tarjonta:

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Projektin suunnittelu ja ohjaus - IPMA C-tason kokeeseen valmentava koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Projektin suunnittelu ja ohjaus - IPMA C-tason kokeeseen valmentava koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Suositut projektivalmennukset

Projektivalmennusta yli 30 vuoden kokemuksella! ”Koulutuksesta sai erittäin hyviä ja helposti käyttöön sovellettavia ohjeita projektin kaikkiin vaiheisiin.”

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Projektin suunnittelu ja ohjaus - IPMA C-tason kokeeseen valmentava koulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: