Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Siivousalan täsmäosaaja - kerrossiivous, kotisiivous ja toimistosiivous (nro 692708)

Taitotalo
Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Siivousalan täsmäosaaja - kerrossiivous, kotisiivous ja toimistosiivous (nro 692708)

Koulutuksen ajankohta 24.8.2020 - 22.1.2021.

 

Siivousalan täsmäosaajana voit toimia erityyppisissä kiinteistöjen tai asuinhuoneistojen puhtaanapidon tehtävissä oman kiinnostuksesi ja työllistymismahdollisuuksien mukaisesti. Ammatissa tarvitaan itsenäistä ja vastuullista työotetta, puhtausalan osaamista, sekä asiakaspalvelutaitoja. Tämä koulutus antaa sinulle valmiudet toimia siivousalan työtehtävissä ja tavoitteena on työllistyä alalle. Koulutuksessa on mahdollista suorittaa yksi tutkinnon osa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta.

 

Koulutuksen sisältö

 

1. Kaikille yhteiset opinnot
Ylläpitosiivouksen perusteet:
Siivousmenetelmät ja -välineet
Puhdistusaineet
Siivouskoneet
Työturvallisuus ja ergonomia
Asiakaspalvelu ja työelämätaidot

2. Erikoistuminen työtehtäväkohtaiseen osaamiseen:
Kerrossiivooja
Kotisiivooja
Toimistosiivooja

3. Työssäoppiminen

 

Koulutuksen alussa teemme kanssasi henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman. Oppiminen tapahtuu pääosin lähiopiskeluna Taitotalossa arkisin 8.00 – 15.00. Tämän lisäksi opintoihin sisältyy ohjattua verkko- ja itseopiskelua sekä työssäoppimista.

 

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö. Koulutuksen suorittaminen edellyttää hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen osaamista. Alalla toimiminen edellyttää kohtuullisen hyvää terveyttä ja hakijalla olisi hyvä olla B-luokan ajokortti.

 

Opiskelijamaksu

Työhallinnon valtionosuusrahoitteinen koulutus on sinulle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelustamme Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

 

Koulutukseen haku

Haku koulutukseen päättyy 3.8.2020.

 

Koulutukseen haetaan täyttämällä TE-palveluiden hakulomake.

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi ja haussa oleva Työvoimakoulutus (-> sanahakuna toimii koulutuksen numero 692708 tai koulutuksen nimi). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi käymällä henkilökohtaisesti TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon.

 

Opiskelijavalinnat

Opiskelijavalinnat tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. Ryhmään valitaan enintään 22 opiskelijaa.

 

Valintatieto

Valintatiedon voit katsoa omilla verkkopankkitunnuksillasi opiskelijavalintojen jälkeen sähköisen asioinnin kautta (www.te-palvelut.fi -> sähköinen asiointi -> työvoimakoulutus -> koulutushakemusteni tilanne).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Siivousalan täsmäosaaja - kerrossiivous, kotisiivous ja toimistosiivous (nro 692708), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Siivousalan täsmäosaaja - kerrossiivous, kotisiivous ja toimistosiivous (nro 692708)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Siivousalan täsmäosaaja - kerrossiivous, kotisiivous ja toimistosiivous (nro 692708) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: