Toimitilahuoltaja, osatutkinto | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Careeria, paikassa Helsinki
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Toimitilahuoltaja, osatutkinto | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Toimitilahuoltajana olet avainasemassa, kun puhtaus on siisti juttu. Toimit erilaissa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan yrityksissä työskennellen siivoojana, laitoshuoltajana, siistijänä tai kerrossiivoojana erilaisten puhtauteen ja asiakastyöhön liittyvien tehtävien parissa.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan osatutkintokoulutus antaa sinulle valmiudet toimia puhtausalan työntekijänä sekä hyvät mahdollisuudet edetä alan vaativimpiin työtehtäviin.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Toimitilahuoltaja, osatutkinto | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Toimitilahuoltajan koulutus on tarkoitettu puhdistuspalvelualalla työskenteleville maahanmuuttajille, jotka haluavat suorittaa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta osatutkinnon ja kehittää ammatillista osaamistaan. Koulutukseen osallistuvalta edellytetään työpaikkaa, jonne voidaan tehdä oppisopimus.

Oppisopimuksella opiskelu on maksutonta sekä opiskelijalle että työnantajalle.

]]

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Toimitilahuoltaja, osatutkinto | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu