Tuloksellinen ratkaisumyynti -verkkokurssi

Taitotalo, Verkossa
Kesto
muutamia tunteja
Hinta
80 EUR + alv 24 % (yht. 99,20 EUR)
Seuraava toteutus
29 joulukuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
muutamia tunteja
Hinta
80 EUR + alv 24 % (yht. 99,20 EUR)
Seuraava toteutus
29 joulukuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Oletko valmis? Ilmoittaudu koulutukseen!

Tuloksellinen ratkaisumyynti -verkkokurssi

Taitotalo

Tuloksellisen ratkaisumyynnin verkkokurssilla kehityt myynnin ammattilaisena. Osaat ratkaisumyynnin menetelmiä käyttäen selvittää asiakkaan tarpeet, suunnitella ja esitellä ratkaisuehdotuksen asiakkaalle sekä hoitaa yritysasiakkuuksia tuloksekkaasti. Osaat myös arvioida omaa myyntityötäsi ja tehdä myyntityöhön kehittämisehdotuksia.  

Ilmoittautumisia käsitellään seuraavan kerran elokuun alussa viikolla 32. Voit kuitenkin ilmoittautua kurssille läpi kesän!

 • Asiakkuuksien hoidon tavoitteet 
 • Tuotetietous 
 • Neuvotteluun valmistautuminen 
 • Tarjousten tekeminen 
 • Myyntiprosessi 
 • Klousaaminen, lisämyynti, jälkihoito, reklamaatiot 
 • Ostajapersoonat 
 • Asiakaskeskeinen liiketoiminta

Kurssi on verkossa suoritettava itseopiskelupaketti, jossa on otettu huomioon erilaisia oppimistapoja: kurssi sisältää videoita, luettavaa materiaalia ja itsenäisesti suoritettavia tehtäviä. Kurssilla oppimiasi asioita pääset testaamaan monivalintakysymysten avulla. Kurssisuoritus on hyväksytty, kun vähintään 80 % vastauksista on oikein. Kurssin voit suorittaa joustavasti oman aikataulusi mukaisesti, ja sen suorittaminen vaatii muutamia tunteja. 

Kun ilmoittautumisesi kurssille on käsitelty, saat laskun. Kun maksu näkyy meillä suoritettuna, saat tunnukset verkkokurssille.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

29 joulukuuta, 2024

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • suomi

Kohderyhmä

Koulutuksesta hyötyvät myyntiuransa alkuvaiheessa olevat henkilöt, jotka haluavat kehittää osaamistaan ratkaisumyynnissä. Kokeneille ratkaisumyynnin ammattilaisille kurssi tarjoaa mahdollisuuden päivittää omaa osaamista, ja se toimii myös hyvänä pohjana henkilökohtaisten kehityskohteiden määrittelyssä.

Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo on Suomen suurin aikuisten ammatillinen kouluttaja ja yritysten kumppani. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia.  Taitotalon koulutukset ja valmennukset on suunniteltu siten, että opiskelu on yhdistettävissä kiireiseenkin elämänrytmiin. Koulutusta on päivisin, iltaisin sekä verkossa. Lähikoulutuksia...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu