Tuulivoimaosaaja, asentaja, kunnossapitäjä

Taitotalo, Verkossa
Kesto
2 - 5 kuukautta
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 - 5 kuukautta
Koulutuskieli
suomi
Oletko valmis? Ilmoittaudu koulutukseen!

Tuulivoimaosaaja, asentaja, kunnossapitäjä

Taitotalo

Tuulivoimaosaajan koulutuksessa vahvistat tarvelähtöisesti  ammatillista osaamistasi tuulivoima-alan eri osa-alueilla. Koulutuksessa on mahdollista valita henkilökohtainen oppimispolku, aiemman osaamisesi ja taustasi mukaan. Koulutus soveltuu tuulivoima-alalla jo työskentelevien täydennyskoulutukseksi tai muulla alalla, esimerkiksi sähkö, automaatio ja mekaaninen kunnossapito, työskentelevien tuulivoima-alan peruskoulutukseksi.

Taitotalon koulutuksissa saat tuulivoima-alalla tarvittavia turvallisuus-, ammatillisia täydennyskoulutuksia ja yleisperehdytyksen alan erityspiirteisiin. Tutustu tarjontaan:

Ilmoittaudu koulutukseen oikealla olevan ilmoittautumislinkin kautta. Koulutukseen hyväksymisen jälkeen tarjoamme teille tarkemmat tiedot valittavissa olevien yksittäisten koulutuspäivien sisällöstä ja ajankohdista.  

Huomioithan, että koulutukseen valitun tulee erillisellä pyynnöllä antaa oma henkilötunnus valtakunnallisen opinto- ja tutkintorekisterin seurantatietojen ylläpitämiseksi. (Opinto- ja tutkintorekisteristä annettu laki 884/2017)” 

Kohderyhmä

Koulutuksesta hyötyvät tuulivoima-alalla jo työskentelevät, jotka voivat täydentää jo hankittua alan osaamistaan sekä alan vaihtajat, jotka saavat koulutusohjelmassa laajan tuulivoimalan peruskoulutuksen.

Tuulivoima-alalla työskenteleviltä vaaditaan teknistä osaamista, fyysistä kuntoa, hyviä viestintätaitoja sekä valmiutta työskennellä vaihtelevissa olosuhteissa.

  • tuulivoima-asentajat, -huoltajat ja kunnossapitäjät
  • energia- ja ympäristöinsinöörit
  • sähkö- ja automaatioinsinöörit
  • sähkö- ja automaatioasentajat
  • kone- ja kunnossapitoasentajat
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo on Suomen suurin aikuisten ammatillinen kouluttaja ja yritysten kumppani. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia.  Taitotalon koulutukset ja valmennukset on suunniteltu siten, että opiskelu on yhdistettävissä kiireiseenkin elämänrytmiin. Koulutusta on päivisin, iltaisin sekä verkossa. Lähikoulutuksia...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu