Työn toteuttamisen kehittäminen työpaikoilla - uusia tapoja puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan töihin

Taitotalo
Yhteenveto
Yksilöllinen
   
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Työn toteuttamisen kehittäminen työpaikoilla - uusia tapoja puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan töihin

Tarjoamme tukea tavoitteiden mukaiseen työn organisointiin ja työntekijöiden osaamisen kehittämiseen työpaikalla . Suunnittelemme ja kehitämme asiakkaan tarpeiden mukaisesti puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan työn toteuttamista sekä ohjaamme työntekijöitä tai heidän ohjaajiaan työssään. Pyydä tarjous.

Toteutus on konsultointipalvelua, jonka sisältö suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme työn toteuttamisen arviointia ja kehittämistä työpaikalla asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Voimme arvioida ja kartoittaa työntekijöiden osaamista sekä sen pohjalta ohjata heitä työssään. Annamme tarvittaessa tukea myös työpaikan ohjaajille ohjaustyöhön. Voimme myös suunnitella ja kehittää työntekijöiden perehdyttämistä ja siinä käytettävää materiaalia.

Palvelun sisältö ja toteutus

Palvelun sisältö ja toteutus suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kehittäminen voi kohdistua yksittäisen työntekijän tai työryhmän työhön. Voimme toteuttaa palvelua sovituilta osin myös englanniksi. 

Voimme esimerkiksi

  • päivittää työohjeita ja perehdyttää niiden toteuttamiseen
  • tehdä ehdotuksia välineistön hankkimisesta
  • opastaa uusia työntekijöitä tai ryhmiä työhön
  • tukea uuden toimintatavan käyttöönotossa
  • antaa tukea kielellisissä haasteissa
  • antaa tukea haasteellisissa ohjaustilanteissa  
  • kartoittaa työntekijän osaamista
  • kehittää työntekijöiden perehdyttämistä

Olemme aiemmin esimerkiksi käyneet kartoittamassa työpaikalla siivottavat tilat ja tutustuneet käytössä oleviin työtapoihin. Kartoituksen pohjalta olemme tehneet kohteeseen uudet työohjeet ja ehdotuksen tarvittavista hankinnoista. Kouluttaja on käynyt työpaikalla ohjaamassa työntekijää uusilla työtavoilla.

Asiakas on saattanut ostaa myös pelkän ohjauksen työntekijälle. Silloin kouluttaja menee sovituksi ajaksi työpaikalle seuraamaan työntekijän työtä ja ohjaa häntä tarvittavin osin.   

Palvelu on tarkoitettu

puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan yrityksille ja organisaatioille

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työn toteuttamisen kehittäminen työpaikoilla - uusia tapoja puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan töihin, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työn toteuttamisen kehittäminen työpaikoilla - uusia tapoja puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan töihin? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työn toteuttamisen kehittäminen työpaikoilla - uusia tapoja puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan töihin täytä seuraavat tiedot: