Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Project & IT Service Management F.EC.

Talentgate
Yhteenveto
20 lähikoulutuspäivää + itsenäistä opiskelua
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
13.12.2021
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus

Video

Talentgate – RekryKoulutus

Project & IT Service Management F.EC.

Tuottavatko työn organisoiminen ja kokonaisuuksien hallinta sinulle onnistumisen tunteita? Nautitko ongelmien ratkaisemisesta? Sertifioi osaamisesi ja työllisty projektinhallinnan tehtäviin!

Aikatauluttaminen sekä työn organisointi ovat tärkeitä taitoja työssä kuin työssä, ja joiden hallitseminen korostuu erityisesti sidosryhmien kanssa työskennellessä. Etsimme osaajia, jotka osaavat hyödyntää näitä taitoja kokonaisuuksien hallitsemisessa ja johtamisessa, auttaen projektin läpiviennissä sekä tavoitteiden saavuttamisessa. 

Koulutamme uusia osaajia projektinhallinnan tehtäviin Project & IT Service Management F.EC. -koulutusohjelman kautta. Kuusi kuukautta kestävän ohjelman tavoitteena on kehittää ja vahvistaa projektijohtamisen taitojasi yritystyöskentelyn ja asiantuntijakoulutuksen avulla. Ohjelman kautta sinulla on mahdollisuus sertifioitua Prince2-osaajaksi ja löytää uusi työ!

Yritykset etsivät uusia osaajia

Eri alan yritykset etsivät uudenlaisia osaajia projektinhallinnan tehtäviin. Yritykset etsivät sekä uransa alkuvaiheessa olevia, että pidempään työelämässä mukana olleita ja uutta uraa itselleen hakevia tekijöitä. Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu henkilö ohjelman päättyessä.

Ohjelman aikana ja sen jälkeen voit työskennellä esimerkiksi seuraavilla nimikkeillä:

 • Projektikoordinaattori
 • Projektiasiantuntija
 • Projektipäällikkö
 • Järjestelmäasiantuntija
 • Tuotepäällikkö
 • IT-projektiasiantuntija
 • IT-projektipäällikkö

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Project & IT Service Management F.EC., klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aitoa halua toimia projektinhallinnan tehtävissä. Etsimme eri tason osaajia, joten voit olla urasi alku vaiheessa tai jo useamman vuoden työkokemusta kerryttänyt osaaja, joka haluaa syventää osaamistaan ja edetä työurallaan. Tärkeintä on asenne ja motivaatio, mutta teknisistä valmiuksista sekä projektinhallinnan tuntemisesta on etua. Voit olla tekninen osaaja, joka on ollut mukana ohjelmisto- tai IT-järjestelmäprojekteissa tai kaupallisen puolen asiantuntija, joka tähtää erilaisiin projektikoordinoinnin tai -johtamisen tehtäviin. 

Motivaation ja asenteen lisäksi hakijoilta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. insinööri, DI, KTM, IT-tradenomi) tai vaihtoehtoisesti alemman tason IT-alan tutkintoa sekä IT-alan työkokemusta / harrastuneisuutta.Tehtävien osaamiskriteerit vaihtelevat yritysten tarpeiden mukaan. Hakijoilta edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Ohjelma on ELY-keskuksen tukema työvoimakoulutus. Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön tai työttömyysuhan alainen. Osallistujat saavat ohjelman ajalta työttömyysetuuttaan sekä kulukorvausta.

Haku koulutusohjelmaan on kaksivaiheinen:

 • Jätä hakemus TE-toimistolle. Löydät ilmoituksen numerolla 702218.
 • Täytä tietosi Talentgaten järjestelmään Talentgaten sivuilla. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

Aikataulu

Kuusi kuukautta kestävä koulutusohjelma sisältää asiantuntijoiden pitämiä lähikoulutuspäiviä (noin 20 pv) sekä itsenäisiä opiskelupäiviä Prince 2 sertifikaattia varten. Asiantuntijakoulutus ja sertifiointi toteutetaan englanniksi. Koulutuspäivät järjestetään pääkaupunkiseudulla.

Koulutusteemat:

 • Johdatus projektinhallintaan
 • Projektinhallinnan työkalut ja projektijohtaminen
 • Scrum
 • Yleiset opinnot: ICT sopimukset, digitalinen palvelumuotoilu, työnhaku- ja uravalmennus
 • Prince2 Foundation viitekehys ja serifiointikoe

Kustannukset

Työvoimakoulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Project & IT Service Management F.EC.? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Talentgate

Talentgate yhdistää työnhakijat ja yritykset

Talentgate auttaa työnhakijoita ja yrityksiä kohtaamaan siellä, missä työlle tarvitaan tekijää. Talentgate toteuttaa työelämän tarpeisiin vastaavia rekrytoivia koulutusohjelmia intohimolla ja yli 20 vuoden kokemuksella. Mistä kaikki sai alkunsa? Talentgaten tarina alkoi suomalaisen osaamisen viennistä Aasiaan ja Piilaaksoon. Mukana oli ripaus...


Lue lisää kouluttajasta Talentgate ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Talentgate

Töölönlahdenkatu 3b
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Project & IT Service Management F.EC. täytä seuraavat tiedot: