🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® - Päivitä korttisi -koulutus, Espoo

Työterveyslaitos, paikassa Espoo
Kesto
1 päivä + ennakkotehtävä verkossa
Hinta
340 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
28 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1 päivä + ennakkotehtävä verkossa
Hinta
340 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
28 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 340 EUR + alv 24 % / osallistuja

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® - Päivitä korttisi -koulutus, Espoo

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -Päivitä korttisi -koulutus päivittää aiemmin suoritetun Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -kortin. Koulutuksessa osallistuja päivittää ergonomiatietonsa ja taitonsa uusimpaan tutkimustietoon sekä hyviin käytännön esimerkkeihin pohjautuen. Koulutuksessa on keskeistä käytännön avustus- ja siirtotilanteiden harjoittelu sekä hoitotyökäytäntöjen yhdessä kehittäminenKoulutus järjestetään Algol-Trehab Oy:n tiloissa Espoossa.

Koulutuksen sisältö

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -päivityskoulutus koostuu seuraavista osa-alueista:1.Turvallisten ja sujuvien hoitotyön työkäytäntöjen sekä avustus- ja siirtotilanteiden periaatteiden kertaus2.Liikkumisen avustaminen ja siirtotilanteiden käytännön harjoittelu3.Miten työyhteisössä voi edistää turvallisia, yhtenäisiä työ- ja toimintakäytäntöjä sekä ergonomisen avustamisen – toimintatapaa.Koulutus koostuu lähiopetuksesta, sekä etäopiskelusta verkossa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

28 toukokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Espoo
  • suomi

Kohderyhmä

Potilassiirtojen Ergonomiakortti®-peruskorttikoulutuksen suorittaneet.

Koulutuspaikka

Algol-Trehab Oy, Espoo
Karapellontie 6
02610
Espoo

Kustannukset

421,60 EUR
Hinta sisältää opetuksen, materiaalit ja ohjelmassa mainitut tarjoilut.

Työterveyslaitoksen koulutuksiin ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistuminen perutaan kolme viikkoa ennen koulutuksen alkua, on se maksuton. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet koulutuksen hinnasta ja koko hinnan, jos osallistuja peruuttaa tulonsa kolme päivää ennen koulutuksen alkua, keskeyttää koulutuksen tai jättää kokonaan saapumatta koulutukseen. Osallistujat saavat vahvistuksen viimeistään viikko ennen koulutuksen alkua. Osallistumismaksu laskutetaan maksuttoman peruutusajan päätyttyä. Tutustu tarkemmin:
Peruutusehdot.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Potilassiirtojen Ergonomiakortti® - Päivitä korttisi -koulutus, Espoo? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu