Potilassiirtojen Ergonomiakortti® - Espoo, Algol Trehab Oy

Työterveyslaitos, paikassa Espoo
Kesto
3 päivää
Hinta
700 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
3 päivää
Hinta
700 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 700 EUR + alv 24 % / osallistuja

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® - Espoo, Algol Trehab Oy

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -koulutus on sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, alan opettajille ja opiskelijoille suunnattu koulutus, jonka tavoitteena on kehittää hoitotyön työkäytäntöjä sekä lisätä työn sujuvuutta ja turvallisuutta. Koulutus antaa tiedolliset ja taidolliset valmiudet turvallisten ja sujuvien työkäytäntöjen kehittämiseen, liikkumisen avustamiseen sekä potilassiirtoihin. Koulutus koostuu etäopiskelusta verkossa ja lähiopetuksesta.

Koulutuksen sisältö

1) Etäopiskelu verkossa (19.8.-6.10.2024)- Fyysiset kuormitustekijät ja riskien arviointi- Hoitotyön ergonomia ja oman kehon hallinta- Apuvälineet potilaan liikkumisen ja siirtymisen avustamisessa (biomekaniikan perusteet)- Työturvallisuus hoitotyössä- Kognitiivinen ergonomia hoitotyössä- Hyvinvoiva työntekijä – vinkkejä oman kunnon hoitamiseen ja työstä palautumiseen.- Teoriaosuuden hyväksytysti suorittaminen mahdollistaa lähiopiskelujaksolle osallistumisen.2) Lähiopiskelu (2 pv, 8.-9.10.2024)- Potilassiirtojen ja liikkumisen avustamisen keskeiset periaatteet- Avustustilanteiden riskienarviointi ja riskienhallinta- Avustettavan voimavarojen sekä toimintakyvyn arviointi ja aktivointi- Luonnolliset liikemallit ja avustajan kehon hallinta- Avustaminen ja apuvälineiden käyttö erilaisissa siirtotilanteissa- Erikoistilanteiden harjoittelu koulutettavan kohderyhmän mukaan.3) Itsenäistä siirtotilanteiden käytännön harjoittelua omalla työpaikalla tai oppilaitoksessa (vähintään 1 kk)4) Kertaus + käytännön näyttötilaisuus (1 pv, 13.11.2024). Hyväksytystä suorituksesta myönnetään Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -kortti.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

19 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Espoo
  • suomi

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, alan opiskelijoille ja opettajille, joiden työ sisältää hoito- ja hoivatyötä, asiakas- ja potilasohjausta, liikkumisen avustamista sekä ergonomianeuvontaa. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden edetä Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -kouluttajakoulutukseen.

Koulutuspaikka

Espoo, Algol Trehab
Karapellontie 6
02611
Espoo

Kustannukset

700EUR+ alv

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Potilassiirtojen Ergonomiakortti® - Espoo, Algol Trehab Oy? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu