Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennus

Työterveyslaitos, Verkossa
Kesto
8 tuntia
Hinta
195 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
Koulutukseen on jatkuva haku. katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
8 tuntia
Hinta
195 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
Koulutukseen on jatkuva haku. katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 195 EUR + alv 24 % / osallistuja

Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennus

Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennus perehdyttää tekoälyyn ja digitalisaatioon. Miten ne muuttavat työtä ja työelämää? Entä millaisia mahdollisuuksia ne meille tarjoavat? Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennus antaa osallistujalle valmiudet osallistua tekoälystä käytävään keskusteluun sekä tekoälyprojektien ideointiin ja toteuttamiseen. Valmennuksen myötä työyhteisöjen yhteinen kieli ja ymmärrys tekoälystä vahvistuu. Valmennus myös innostaa osallistujia ideoimaan yhdessä tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia.

Koulutuksen sisältö

Verkkovalmennus koostuu kahdesta osiosta:
  1. Tekoäly ilmiönä: antaa perustietoa tekoälystä ja digitalisaatiosta
  2. Työ ja tekoäly: keskittyy tekoälyn ja digitalisaation rooliin työelämän muutoksessa
- Miten työ ja työelämä muuttuvat? - Mitä osaamista tulevaisuuden työelämässä tarvitaan? - Millaisia muutoksia tekoäly ja digitalisaatio tuovat? - Mitä kannattaa ottaa huomioon liiketoiminnan kannalta?Kumpikin osio sisältää videoita, harjoituksia ja testejä. Verkkovalmennuksen sisällöt ovat pedagogisesti monipuoliset. Valmennus tarjoaa mahdollisuuden opiskella sisältöä itselle sopivalla ajalla kustannustehokkaasti. Verkkovalmennuksen arvioitu kokonaiskesto on 6-8 tuntia.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Koulutukseen on jatkuva haku.

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Verkkovalmennus soveltuu kaikille tekoälystä kiinnostuneille, jotka haluavat olla teknologian ja työelämän muutoksessa mukana. Se soveltuu erityisesti organisaatioille, jotka haluavat hyödyntää tekoälyä toiminnassaan ja vahvistaa henkilöstönsä osaamista digitalisaatiossa ja työn muutoksessa. Verkkovalmennukseen voi osallistua myös ryhmänä työyhteisön kanssa.

Kustannukset

195,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu