Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työhyvinvointikyselyn tulokset käytäntöön -verkkovalmennus

Työterveyslaitos
Yhteenveto
noin 4 - 8 tuntia
Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Työhyvinvointikyselyn tulokset käytäntöön -verkkovalmennus

Työhyvinvointikyselyn tulokset voivat olla esihenkilölle yllätys. Saatat pohtia, miten tuloksiin tulisi suhtautua, mitkä ovat keskeisiä tuloksia ja miten tuloksista siirrytään toiminnan kehittämiseen yhdessä. Jos tuloksia ei hyödynnetä organisaation kehittämisessä ja johtamisessa, aika ja raha ovat menneet hukkaan. Verkkovalmennus antaa sinulle työkaluja kyselyn tulosten hyödyntämiseen ja toiminnan kehittämiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työhyvinvointikyselyn tulokset käytäntöön -verkkovalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuksen sisältö

Verkkovalmennus koostuu aloitusosiosta ja neljästä osiosta:

  1. Tulosten käsittely
  2. Tulosten käsittelystä kehittämiseen
  3. Esihenkilöroolin syventäminen
  4. Syventävää tietoa työhyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä


Opiskeluun on hyvä varata aikaa noin tunti per opiskeltava osio. Mikäli verkkovalmennus toteutetaan ryhmätoteutuksena, voi sitä täydentää esimerkiksi webinaarilla tai työpajatoteutuksella. Kysy asiantuntijoiltamme lisää.

Kohderyhmä

Verkkokoulutus soveltuu erityisesti esihenkilöille, työsuojeluvaltuutetuille, HR-henkilöstölle sekä työyhteisön kehittäjille. Verkkovalmennukseen voi osallistua yksittäisenä henkilönä itseopiskellen tai ryhmänä koko tiimin tai työyhteisön kanssa.

Kustannukset

195,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työhyvinvointikyselyn tulokset käytäntöön -verkkovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtamisen tehokurssit verkossa

Urano Oy:n tehokkaat johtamisen verkkokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja käyvät läpi kaiken oleellisen menestyäksesi johtajana.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työhyvinvointikyselyn tulokset käytäntöön -verkkovalmennus täytä seuraavat tiedot: