Vaaralliset jätteet työpaikalla

Työturvallisuuskeskus, paikassa Jyväskylä
Kesto
1 päivä
Hinta
240 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
17 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
1 päivä
Hinta
240 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
17 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Vaaralliset jätteet työpaikalla

työturvallisuus asioita

Koulutuksessa käydään läpi keskeiset vaarallisten jätteiden hallintaan ja turvallisuuteen liittyvät vaiheet työpaikalla ja harjoitellaan mm. jätteeksi merkitsemistä ja siirtoasiakirjan tekoa ryhmä- ja yksilötehtäviä hyödyntäen.

Ennen koulutuspäivää voit lähettää kouluttajalle kysymyksiä aiheeseen liittyen ja koulutuspäivällä pyritään vastaamaan niihin.

Suositellaan yhdistettäväksi Kemikaaliturvallisuus työpaikalla - koulutuspäivän yhteyteen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vaaralliset jätteet työpaikalla, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

NPS-palaute

NPS

NPS ilmoitetaan lukuarvona asteikolla -100 ja 100 välillä. Tulos on negatiivinen, jos yrityksellä on enemmän arvostelijoita kuin suosittelijoita, ja positiivinen, jos tilanne on päinvastoin. Tasoa 70 pidetään yleisesti erittäin hyvänä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

17 lokakuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä

Kohderyhmä

Yritysten kemikaali- ja jätevastaavat, vaarallisten jätteiden kanssa työskentelevät, tiedostavaa koulutusta aiheesta tarvitsevat sekä ympäristö- ja laatuasioista vastaavat henkilöt työpaikoilla, jotka haluavat lisätä tietämystään, päivittää tietonsa tai kerrata perusasioita vaarallisten jätteiden kanssa toimimisesta.

Kustannukset

240,00 EUR + alv 24%

Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Hintaan sisältyy koulutusmateriaali. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vaaralliset jätteet työpaikalla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työturvallisuuskeskus
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esihenkilöille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...

Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu