Ulkomaan opinnot

Tervetuloa Kysy kouluttautumisesta -osioon!

Täältä löydät vastauksia kysymyksiin, jotka ovat askarruttaneet koulutusmaailmassa seikkailevien mieltä. Toivottavasti vastauksista on hyötyä sinullekin! Halutessasi voit myös jättää oman kysymyksesi.

Etsi

Viimeisimmät kysymykset aiheesta: Ulkomaan opinnot

27 huhti 2011
Minne kielimatkalle
Minne kannattaisi lähteä kielimatkalle ja milloin?

Answer:

Hei,

Kielimatkalle kannattaa lähteä parantamaan kielitaitoa ja tutustumaan uusin kaupunkeihin ja uuteen maahan, ehkä jopa maanosaan. Kielimatkat maksavat jonkin verran, mutta saat teholasta opetusta ja pääset käyttämään kielitaitoasi natiivien kieltenpuhujien kanssa, jolloin opit kieltä tehokkaimmin.

Mieti ensin mitä kieltä haluat opiskella ja minne haluat matkustaa. Puhutuimpia kieliä, englantia, ranskaa ja espanjaa voi opiskella useassa maassa. Kielimatkalle voi lähteä yksinään tai ilmoittautua kaverin kanssa. Jotkin kielimatkojen järjestäjät tarjoavat myös vaihtoehdon opiskella joko täysin suomalaisessa ryhmässä tai kansainvälisessä ryhmässä. Kielimatkoja löydät myös Studentumin hakukoneelta.

Studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirje työelämän koulutuksista.