Työelämä

Tervetuloa Kysy kouluttautumisesta -osioon!

Täältä löydät vastauksia kysymyksiin, jotka ovat askarruttaneet koulutusmaailmassa seikkailevien mieltä. Toivottavasti vastauksista on hyötyä sinullekin! Halutessasi voit myös jättää oman kysymyksesi.

Etsi

Viimeisimmät kysymykset aiheesta: Työelämä

16 syys 2019
HRD
Mitä tarkoittaa HRD?

Answer:

Hei,

ja kiitos kysymyksestäsi! Osuitpa ajankohtaiseen aiheeseen.

HRD tulee sanoista Human Resources Development ja on suomeksi käännettynä henkilöstön kehittämistä.

HR eli henkilöstöhallinto on organisaatioiden ja yritysten toiminto, joka huolehtii työntekijöihin liittyvistä asioista. HR-tehtävissä työskentelevä henkilö voi työskennellä sellaisten asiaoiden parissa kuin rekrytointi, työsopimukset ja työhyvinvointi – eli erilaisista henkilöstö- ja organisaatiokysymyksistä on kyse.

Tähän kun lisätään "D" eli kehittämisaspekti, tarkentuu työnkuva henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Osaamisen kehittämisestä ja sen eri tavoista voit lukea lisää täältä.

Jos henkilöstöhallinnon koulutukset kiinnostavat, kurkkaa ehdottomasti tänne:

Henkilöstöhallinnon koulutukset

Terveisin,

studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.