Työelämä

Tervetuloa Kysy kouluttautumisesta -osioon!

Täältä löydät vastauksia kysymyksiin, jotka ovat askarruttaneet koulutusmaailmassa seikkailevien mieltä. Toivottavasti vastauksista on hyötyä sinullekin! Halutessasi voit myös jättää oman kysymyksesi.

Etsi

Viimeisimmät kysymykset aiheesta: Työelämä

CAD-koulutukset
Hei,

Minulla on 15 vuotta vanha rakennuspiirtäjän tutkinto ja 3,5 vuoden työkokemus arkkitehtitoimistossa. Tämän lisäksi minulla on suoritettuna LKV-tutkinto, kiinteistönvälityksen ammattitutkinto sekä keittiösuunnittelijan (/myyjän) ammattitutkinto. Elämä heitti minut kuitenkin täysin toiseen suuntaan ja nyt joudun terveydellisistä syistä vaihtamaan alaa; ja haluaisin tehdä paluun CAD-ohjelmistojen pariin. Osaamiseni vaatii varmasti päivittämistä. Kaikki löytämäni CAD-aiheiset kurssit on suunnattu työttömille, ja vaikka irtisanoutuminen onkin edessäni tässä syksyn aikana, jännittää silti ns. tyhjän päälle hyppääminen vakituisesta työstä, kun ei ole takeita, että tulen valituksi haluamaani työvoimakoulutukseen. Mutta ei minulla taida olla vaihtoehtoja?
Answer:

Hei,

Kiitos viestistäsi. Kysymyksesi oli joutunut systeemin syöveireihin, joten siksi vastauksemme tulee näin myöhässä - suuret pahoittelut siitä.

CAD-ohjelmistoa käsitteleviä kursseja löydät täältä. Voit olla suoraan yhteydessä koulutsten järjestäjiin ja kysellä heiltä lisää järjestettävistä koulutuksista.

Ystävällisin terveisin,

koulutus.fi 

HRD
Mitä tarkoittaa HRD?
Answer:

Hei,

ja kiitos kysymyksestäsi! Osuitpa ajankohtaiseen aiheeseen.

HRD tulee sanoista Human Resources Development ja on suomeksi käännettynä henkilöstön kehittämistä.

HR eli henkilöstöhallinto on organisaatioiden ja yritysten toiminto, joka huolehtii työntekijöihin liittyvistä asioista. HR-tehtävissä työskentelevä henkilö voi työskennellä sellaisten asiaoiden parissa kuin rekrytointi, työsopimukset ja työhyvinvointi – eli erilaisista henkilöstö- ja organisaatiokysymyksistä on kyse.

Tähän kun lisätään "D" eli kehittämisaspekti, tarkentuu työnkuva henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Osaamisen kehittämisestä ja sen eri tavoista voit lukea lisää täältä.

Jos henkilöstöhallinnon koulutukset kiinnostavat, kurkkaa ehdottomasti tänne:

Henkilöstöhallinnon koulutukset

Terveisin,

koulutus.fi

Näyttää 1-2 kysymystä 2 tuloksesta

Mainokset