Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tilinpäätösanalyysin perusteet -verkkokurssi

Amiedu
Yhteenveto
4 viikkoa
jatkuva haku
suomi
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit
Amiedu

Tilinpäätösanalyysin perusteet -verkkokurssi

Suoritettuasi kurssin tunnet yritystalouden keskeiset osatekijät, osaat lukea tilinpäätöstä ja tunnet tilinpäätösanalyysin periaatteet. Olet saanut käsityksen rahoittajan näkemyksestä tilinpäätösanalyysista rahoituspäätöksen tekemisen yhteydessä, osaat laskea tavallisimpia tilinpäätöksen tunnuslukuja sekä analysoida yrityksen taloudellista tilannetta ja asemaa. Tiedät miten arvioit yrityksen taloutta kokonaisuutena ja osaat verrata yrityksen tunnuslukuja muiden saman alan yritysten lukuihin. Olet saanut myös käsityksen Talgraf analyysiohjelmiston ominaisuuksista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tilinpäätösanalyysin perusteet -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu niille, jotka haluavat oppia analysoimaan yritysten tilinpäätöksiä. Kurssi sopii osaksi myös muita opintoja. Kurssi soveltuu taloushallinnon työtehtävissä työskenteleville sekä mm. yrittäjille, jotka haluavat oppia tulkitsemaan yrityksensä tilinpäätöstä. Kurssi ei vaadi aikaisempaa osaamista taloushallinnosta.

Lisätietoja

Pia Vehviläinen
kouluttaja
puhelin 020 7461 508
pia.vehvilainen(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

• Tilinpäätösanalyysin perusteet – verkkokurssin esittely• Tilinpäätösanalyysin tavoite• Tilinpäätösinformaation käyttäjät• Talouden peruskysymykset• Tilinpäätösanalyysin vaiheet• Analyysimenetelmät• Tunnuslukujen tulkinta – kokonaisarvio• Tunnuslukujen tulkinta – toimiala-analyysi• Toimintakertomus, liitetiedot, tilintarkastus• Talgraf –analyysiohjelmiston esittely• Tentti• Tentin mallivastaukset

Koulutuksen toteutus

Kurssi toteutetaan verkkototeutuksena 4 viikon aikana. Kurssin kesto on noin 1,5 tuntia. Kurssin voi kuunnella kerralla tai osissa. Kunkin jakson lopussa on pohdintatehtävä, jolla voit syventää osaamistasi. Omaa osaamista voit lopuksi testata kurssin lopussa olevalla tentillä. Tentti sisältää mallivastauksen.

Koulutuspaikka www.amiforum.fi

Kustannukset

Kurssin hinta on yksittäiselle henkilölle 200 € (sis. alv 24 %). Hinta sisältää verkkokurssin kuukauden ajaksi. Kysy tarjousta, mikäli yrityksessäsi on useampi, jotka ovat kiinnostuneita kurssista.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.