Näyttää 1-20 koulutusta 43 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-20 koulutusta 43 tuloksesta
1
2
3

Verokoulutuksesta lisäpotkua verotietämykseen

Verokoulutus ja verotus ovat tietynlaisena edellytyksenä hyvinvointiyhteiskunnalle, koska verotus käsittää kaikki sellaiset toimet, joita verojen määrääminen, perintä, maksaminen, oikaiseminen, kantaminen ja valvonta pitävät sisällään. Verotus mahdollistaa hyvinvointiyhteiskunnan ylläpitämisen, ja veroilla kustannetaan muun muassa terveydenhuoltoa, koulutusta ja muita kansalaisten tarvitsemia palveluita sekä sen avulla rahoitetaan valtion tulonsiirrot.

Verokoulutus tuo selkoa verotukseen

Verokoulutus selkeyttää monimutkaisia veroasioita. Kuulostaako jokin hankalalta? Joudumme jokainen miettimään verotukseen liittyviä asioita jossain vaiheessa elämäämme. Verotuksen perusteet -koulutuksesta on hyötyä etenkin yritystä perustaessa.Erityisesti silloin on tärkeää, että verotus ja sitä koskevien ehtojen ymmärtäminen on hallinnassa yllättävien vastoinkäymisten välttämiseksi. 

Verotusta koskevaa tietoa on saatavilla huomattava määrä esimerkiksi verkossa, mutta helpoin tapa oppia ymmärtämään erilaisia verotuskäytäntöjä on erilaisten koulutuksen ja kurssien avulla. Verotusta käsittelevät koulutukset lähtevät liikkeelle perusasioista ja etenevät yksityiskohtaisempiin tietoihin verotusta koskien.

Verokoulutuksen tavoitteena on esimerkiksi ajantasaisen lainsäädännön ja verotuskäytännön hallinta sekä verosuunnittelun ja mahdollisuuksien tunteminen. Koulutuksen jälkeen osallistuja ymmärtää muun muassa miten valmistautua verotarkastukseen.

Palaa sivun alkuun

Toimi näin

Etsi ja löydä sinua kiinnostava koulutus


Pyydä lisätietoa tai ilmoittaudu


Koulutuksenjärjestäjä on sinuun yhteydessä

Vertaile koulutuksia