Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

SQL perusteet + PAINETTU SQL Opas

Ari Hovi Oy
Yhteenveto
2 päivää
1 400 EUR + alv 24 % (yht. 1 736 EUR)
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa

Alkavat koulutukset
Suomi
Yrityskohtaisesti sopimuksen mukaan

Verkossa
1 400 EUR
8.12.2022

Video

SQL perusteet + PAINETTU SQL Opas

Tämä kurssi on vuodesta toiseen yksi Ari Hovin suosituimpia kursseja ja sitä saa myös yrityskohtaisena ja englanniksi.

Palautteiden pohjalta koulutukseen osallistutaan , koska SQL:ää tarvitaan yhä enemmän monissa työpaikoissa. Aloittelijat haluavat oppia tai kerrata SQL perusteet,  edistyneemmän haluavat täydentää jo olemassa olevaa osaamistaan ja ymmärrystä sekä oppia parhaat käytännöt. Lisäksi monet haluavat helpottaa ja tehostaa työtään esimerkiksi tekemällä itse sen sijaan että odottavat tuloksia muiden työjonosta.

Data-ala ja siihen liittyvä osaaminen on niin haluttua, ettei osaajia riitä tarpeeksi tyydyttämään kysyntää. Sinulle on nyt mahdollisuus päästä mukaan aallon harjalle ja oppia lisää.

SQL on data-ammattilaisen perustyökalu tiedonlouhintaan. Se on myös ensimmäinen askel Data Sciencen maailmaan: SQL on tässä työtehtävässä kaikista olennaisin taito. Vuoden 2021 Data Science työpaikkailmoituksissa SQL on toiseksi kysytyin taito.

Miksi juuri Ari Hovin SQL-kurssi?

Ari Hovi on vuosia kehittänyt tämän kurssin harjoitusmetodia ja harjoitustehtävät sellaisiksi, että kurssilla opit varmasti. Opit SQL:ää alusta alkaen, edeten myös monimutkaisiin yleisimmin vastaan tuleviin tapauksiin.

Runsaasti käytännön harjoituksia työasemalla. Esimerkkejä, käytännön kokemukseen perustuvia vinkkejä. Kurssi ei edellytä aiempaa tietokanta- tai ohjelmointikokemusta. Kurssi toimii myös hyvänä johdantona relaatiotietokantoihin.

Tehtävät voi suorittaa omalla koneella ilman asennuksia käyttäen pilvipohjaista harjoitusympäristöämme. Opiskelija voi valita harjoitusympäristöksi omalla koneellaan (selaimen kautta) jonkin seuraavista: SQL Server, Oracle tai PostgreSQL.

Koulutuksen sisältö

 • Relaatiokantojen ja tuotteiden perusteet lyhyesti
 • SQL:n merkitys ja asema
 • SQL:n rakenne ja käskyt
 • Kyselyharjoituksia työasemalla
 • Ryhmittelyt, funktiot, pvm-käsittely
 • Perinteinen ja uusi liitossyntaksi
 • Ulkoliitos
 • Tärkeimmät alikyselyt
 • Käskytyyppien vertailua ja käytännön käyttösuosituksia
 • Taulujen perustaminen
 • Viite-eheys
 • Päivityskäskyt
 • Näkymät
 • Valtuudet
 • Upotetun SQL:n perusteet
 • Vinkkejä hyvään suorituskykyyn
 • Tarvittaessa eri SQL-murteiden vertailua
  – osallistujien tilanteen mukaan (Oracle, SQL Server, DB2, MySQL, Access)

Koulutus on myös mahdollista järjestää yrityskohtaisena toteutuksena, jos teillä on tarve isomman joukon kouluttamiselle. Hinta on myös tällöin edullisempi. Meiltä löytyy myös vaativampi SQL Advanced. Kysy lisää!

Joka toinen kurssi järjestetään etänä. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SQL perusteet + PAINETTU SQL Opas, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kaikille SQL-kielestä ja relaatiokannoista kiinnostuneille, ei edellytä esitietoja. Henkilöille, jotka haluavat tutkia tietojärjestelmänsä tietoja. Raportoijille, BI-henkilöille, testaajille, kontrollereille. Erittäin hyödyllinen esimiehille ja projektipäälliköille (helpottaa kommunikointia toteuttajien/toimittajien kanssa).

Palautteiden pohjalta koulutukseen osallistutaan , koska SQL:ää tarvitaan yhä enemmän monissa työpaikoissa. Aloittelijat haluavat oppia tai kerrata SQL perusteet,  edistyneemmän haluavat täydentää jo olemassa olevaa osaamistaan ja ymmärrystä sekä oppia parhaat käytännöt. Lisäksi monet haluavat helpottaa ja tehostaa työtään esimerkiksi tekemällä itse sen sijaan että odottavat tuloksia muiden työjonosta.

Kouluttaja

Hannu Järvi, CEO and Machine Learning / Artificial Intelligence lead at Ari Hovi

Hannu on työskennellyt tekoälyn parissa ensimmäisen kerran  90-luvun puolivälissä. Hänellä on kirkas käsitys siitä, mikä on tekoälyssä tänä päivänä realismia, ja mikä mainospuhetta.

Hannu on auttanut organisaatioita AI-strategiatyössä pienistä organisaatioista suurimpiin vientiryrityksiin, mukaan lukien yliopistollisen keskussairaalan johtoryhmä ja TOP10-pörssiyrityksen AI-strategiatyöstä vastaava johtajisto.

Hän on kouluttanut hetorogeenisiä ryhmiä AI-vasta-alkajista koneoppimisen tohtoreihin tunnistamaan ja työskentelemään yhdessä AI:n liiketoiminnallisten mahdollisuuksien parissa.

Hannu kouluttaa myös SQL:ää ja Tiedon Mallintamisen koulutuksia.

Kustannukset

1400 € + alv 24 %.

Ari Hovin suosittu SQL-opas on juuri päivittynyt ja se kuuluu painettuna kirjana kurssin hintaan (jo 14. painos).

Monilla kirja on jäänyt työpöydälle käytännön oppaaksi kurssin jälkeenkin, sillä siitä löytyy aina apua mahdollisiin tuleviin SQL haasteisiin.

Kysy tarjous useammasta osallistujasta tai yrityskohtaisesta toteutuksesta - myös paikan päällä tapahtuva koulutus on mahdollinen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SQL perusteet + PAINETTU SQL Opas? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Ari Hovi Oy

Opi maailman parhailta kouluttajilta

Digitalisaation keskiössä on datan hyödyntäminen ja tekijöiden osaaminen. Varmista onnistuminen ja tule oppimaan kouluttajilta, jotka ovat olleet vastuussa maailman vaativimmissa digitalisaatiohankkeissa.  Kotimaiset kouluttajamme ovat alansa huippuja ja he omaavat vankkaa käytännön kokemusta.  Koulutuksiimme on osallistunut tuhansia henkilöä useista kymmenistä yrityksistä...


Lue lisää kouluttajasta Ari Hovi Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ari Hovi Oy

Itälahdenkatu 22 A
00210 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arihovi.com


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 37 arviointiin

Melina Lindholm, System Specialist, Konecranes
Kurssilla lähdettiin liikkeelle niin perusasioista, että ymmärtääkseni muutkin kuin IT-ihmiset pääsivät hyvin oppeihin kiinni. Harjoitustehtävät olivat käytännönläheisiä ja lisäesimerkkejä käytiin läpi kurssilaisten pyyntöjen ja tarpeiden mukaan. Harjoittelimme myös erilaisia tapoja tehdä samoja kyselyitä hyötyineen ja haittoineen. Koin kurssin ...
Näytä kokonaan
Hilkka Torikka, Tietohallintovastaava, Turun ammattikorkeakoulu
Olin jo toista kertaa Ari Hovin kurssilla, koska Ari on mielestäni hyvä ja asiansa osaava kouluttaja. Hänen kursseillaan uskaltaa tehdä tyhmiäkin kysymyksiä. SQL-kurssilla edettiin mielestäni sopivaa tahtia, ja tarkkaan mietittyjä käytännön harjoituksia oli paljon. Näillä opeilla SQL-kyselyt kyllä onnistuvat! Kurssilla oli mukava ilmapiiri ja to...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Pari päivää meni tämän parissa – pari hyödyllistä päivää. Kiitokset työnantajalle ja kurssin vetäjälle. Uskallan väittää, että tämän jälkeen minusta saa enemmän tehoja irti.
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 37 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 75 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta SQL perusteet + PAINETTU SQL Opas täytä seuraavat tiedot: