EFQM-arvioijakoulutus (EFQM Assessor Training)

Excellence Finland, Verkossa
Kesto
3 päivää
Kesto
3 päivää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

EFQM-arvioijakoulutus (EFQM Assessor Training)

Koulutuksesta saat tiedot ja valmiudet organisaation suorituskyvyn arviointiin ja parantamiseen EFQM johtamis- ja kehitysmallia käyttäen.

EFQM-malli on erinomainen työkalu organisaation toiminnan strategian suuntaiseen kokonaisvaltaiseen johtamiseen, kehittämiseen ja arviointiin. EFQM-mallin käytön tavoitteena on kilpailukyvyn ja toiminnan tuloksellisuuden parantaminen. Sitä hyödynnetään Euroopassa laajasti, esim. BMW, Bosch ja Coca-Cola käyttävät mallia systemaattisesti. EFQM-malli on jo vuosia nostanut esille ja arvioitavaksi myös kestävän kehityksen näkökulman organisaation toiminnassa. Viimeisimmän uudistuksen myötä EFQM -malli nostaa entistä selkeämmin kiertotalouden esille.

Arvioijakoulutus on jatkoa EFQM-mallin perusteet -koulutukselle, joka antaa sinulle hyvän kokonaiskuvan mallista sekä kunnon pohjan arvioijakoulutukseen osallistumiseen.

Hyväksytysti läpäisty koulutus antaa mahdollisuuden toimia arviointiryhmän jäsenenä ja samalla oppia lisää. Arvioijana pääset vertaistesi joukossa analysoimaan ja arvioimaan parhaita suomalaisia organisaatioita. Arvioijana toimiminen on ainutlaatuinen tilaisuus laajentaa näkemystä ja osaamista organisaation johtamisesta ja kehittämisestä. Se on strategialähtöisen kehittämisen paras koulu. Arvioinnit ovat yhteistyö- ja oppimismahdollisuus ainutlaatuisessa asiantuntijaryhmässä.

Kirjallinen ennakkotehtävä johdattelee osallistujat aiheeseen ja luo edellytykset ryhmätöiden onnistumiselle. Ennakkotehtävän asianmukainen tekeminen vie aikaa 8 - 16 tuntia.

One-day EFQM Foundation Training is required before taking part to EFQM Assessor Training. Please contact Leena Huotari regarding to English trainings.

UUTUUS! Early Bird -etu

Olemme lanseeranneet aikaisen ilmoittautujan Early Bird -edun. Saat 100 euron edun EFQM-arvioijakoulutuksesta, kun ilmoittaudut järjestämäämme koulutukseeen 2 kk ennen tilaisuutta. Tutustu etuun »

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta EFQM-arvioijakoulutus (EFQM Assessor Training), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Sisältö

Hyödyt
 • Opit käyttämään EFQM -mallia toiminnan strategiasuuntaiseen tuloksellisuuden parantamiseen
 • Pystyt toimimaan arviointiryhmän jäsenenä organisaation ulkoisessa asiantuntija-arvioinnissa
Sisältö & aikataulu

Koulutukseen sisältyy orientoiva ennakkotehtävä (8 – 16 tuntia) ja kolmipäiväinen lähiopetusjakso. Alustukset, ryhmätyöt ja niiden purut simuloivat todellista arviointiprosessia. Osallistujat saavat henkilökohtaista palautetta osaamisestaan ja työskentelystään koulutuksen aikana.

1. päivä klo 09:00 - 16:30

2. päivä klo 09:00 - 16:30

3. päivä klo 09:00 - 16:30

Sisältö:

Ennakkotehtävä:

 • tutustuminen case-organisaatioon, kokonaiskuvan muodostaminen
 • kirjautuminen AssessBasen käyttäjäksi
 • arviointitehtävä


Päivä 1

 • Koulutuksen avaus
 • Arvioijan rooli ja ammattitaito
 • Kokonaiskuvan muodostaminen arviointikohteesta
 • Hypoteesien käyttö arvioinnissa
 • EFQM-mallin kriteeristö
 • Välitehtävä: lisätiedon hakeminen arviointikohteesta


Päivä 2

 • RADARin käyttö arvioinnissa
 • Arviointikäynnin merkitys
 • Arvioitikäynnin valmistelu
 • Haastattelutilanteet arvioitikäynnillä
 • Välitehtävä: haastattelutilanteet


Päivä 3

 • Haastattelutilanteet (jatkuu)
 • Vahvuuksien ja parantamisalueiden tunnistaminen
 • Pisteytys
 • Palauteraportti
 • Arvioijan ammattitaidon ylläpitämine
 • koulutuksen päätös


Koulutuksen aikana suoritetaan harjoitusarviointi case-organisaatioon.

Materiaalit

Osallistujat saavat koulutusmateriaalin.

Koulutusmateriaali on englanniksi.

Koulutuspaikka & toteutustapa

EFQM Assessor Training -koulutus järjestetään etänä.

Excellence Finlandin etäyhteydellä järjestettävät koulutukset toteutetaan osallistujille maksuttomilla ohjelmilla (Teams, Zoom). Osallistujat saavat tiedon käytettävästä ohjelmasta sekä linkin koulutukseen tervetuloviestin yhteydessä.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille organisaation kilpailukyvystä vastaaville sekä kokonaisvaltaista arviointia tekeville tai siitä kiinnostuneille johtajille, esimiehille, yrittäjille ja toiminnan kehittäjille.

Kouluttajat

Mira Kivistö (KTM, Pol.kand.)

Mira on kokenut toiminnan ja henkilöstön kehittäjä, jonka missiona on auttaa organisaatioita hyödyntämään potentiaaliaan haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

EFQM-mallia Mira on käyttänyt jo yli 10 vuotta. Hän on toiminut useasti arvioijana sekä Suomen Laatupalkintokilpailussa että Suomen Innovaatiokilpailussa.

Hänellä on kokemusta sekä ulkoisena että sisäisenä kehittäjänä toimimisesta.

Kouluttajana Mira on saanut positiivista palautetta mm. innostavuudestaan ja käytännönläheisyydestään.

Peruutusehdot

Ilmoittautumisesi on sitova. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssia tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssin hinnasta. Jos varattu paikka jätetään peruuttamatta, veloitamme koko hinnan. Jos olet estynyt osallistumasta, organisaatiosi voi vaihtaa osallistujaa kuluitta ilmoittamalla siitä Excellence Finlandille ennen koulutuksen alkua.

Yhteystiedot

Mikäli organisaatiostasi on osallistujia vähintään 3, pyydä ryhmätarjous!

Leena Huotari

050 5513 663
leena.huotari@excellencefinland.fi

Voimme toteuttaa koulutuksen myös organisaatiokohtaisena.

Muistathan myös, että voit pyytää asiantuntijaamme ohjaamaan organisaatiossanne arviointia. Lue lisää.

Kustannukset

2560 EUR

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EFQM-arvioijakoulutus (EFQM Assessor Training)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Excellence Finland Facebookissa

Excellence Finland Twitterissä


Excellence Finland
Keilaranta 8
02150 Espoo

Excellence Finland auttaa organisaatiotanne kehittymisen polulla – aina erinomaisuuteen asti

Vain toimintaa jatkuvasti kehittämällä voi parantaa kilpailukykyä ja tuloksia kestävästi. Asiakastyytyväisyys ja tuloksellisuus varmistetaan tasalaatuisilla ja toimivilla prosesseilla. Sujuva toiminta motivoi myös työntekijöitä. Excellence Finland on mukana organisaatioiden toiminnan ja johtamisen laadun jatkuvassa kehittämisessä. Excellence Finlandin sydämessä on voittoa tavoittelematon yhdistys,...

Lue lisää kouluttajasta Excellence Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu