Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Mindfulness – intensiivikurssit hyvinvointiin

Luotain Consulting Oy
Yhteenveto
Intensiivikurssi 8 vko, neljä kurssipäivää
Yrityskohtaisesti sopimuksen mukaan
   
Tilauksesta
Useita paikkakuntia, Verkossa
Koulutus

Mindfulness – intensiivikurssit hyvinvointiin

Mindfulness – intensiivikurssi hyvinvointiin / Luotain Consulting Oy

Kulje kohti stressittömämpää elämää

Kaikki Luotain Consulting Oy:n kurssit järjestetään etänä huhtikuun loppuun asti. Jatkossakin valmennuksiin on mahdollista osallistua myös etänä.

Tämä kurssi on mahdollista tilata organisaatiollesi, keräämällesi ryhmälle tai yksilölle myös etänä toteutettavana kurssina. Kurssilla voi tällöin olla tapaamiset joka viikko 1,5h, jossa on mukana tiedollista osuutta, keskustelua ja  yhteisiä mindfulness harjoituksia ja pohdintahetkiä oman mindfulness ohjaajan kanssa Zoom:n tai Teams:n välityksellä.

Mindfulness on pysähtymistä havainnoimaan nykyhetkeä sellaisena kuin se on, arvostelematta ja koettamatta muuttaa sitä. Pysähtyminen tutustuttaa oman mielen toimintaan: huomaamme automaattiset reagointitapamme, ja saamme mahdollisuuden valita toisin. Muodoltaan yksinkertaisissa harjoituksissa käytetään apuna mm. hengitystä, aistihavaintoja ja kehon tuntemuksia.

Säännölliset harjoitukset kehittävät stressinhallintaa, keskittymiskykyä ja tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Stressin hallinnassa on keskeistä huomata ne stressitekijät, joihin voimme itse vaikuttaa. Mindfulness-harjoittelulla voimme vähentää mielen taipumusta murehtia mennyttä tai tulevaa ja takertua negatiiviisiin ajatuksiin ja tulkintoihin.

Nykyajan jatkuvassa tieto- ja ärsyketulvassa ja kiireisessä työelämässä on myös tärkeää kyetä hallitsemaan huomiotaan. Harjoittelu auttaa keskittymään olennaiseen ja tekemään viisaampia valintoja. Tunnetaidot ovat tärkeä osa stressinhallintaa, ja tarvitsemme niitä myös vuorovaikutustilanteissa.

Mindfulness-harjoittelulla on fysiologisia vaikutuksia. Säännöllinen harjoittelu voi tutkitusti lievittää monia stressiperäisiä kehon oireita (verenpaine, vatsa- ja suolisto-oireet, univaikeudet, erilaiset kiputilat), sekä auttaa kroonisen kivun hoidossa.

Mindfulness intensiivikurssi sisältää

  • Teoriatietoa mm. stressin synnystä ja fysiologiasta sekä mindfulness-harjoitteiden vaikutuksesta aivoissa ja muualla kehossa. Aiheina myös mindfulness ja tunnetaidot, vuorovaikutus ja myötätunto itseä kohtaan.
  • Käytännön mindfulness-harjoituksia
  • Pohdintatehtäviä
  • Kotiharjoittelua äänitteiden avulla tapaamisten välillä, noin puoli tuntia päivässä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mindfulness – intensiivikurssit hyvinvointiin, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Mindfulness intensiivikurssi sopii jokaiselle, joka haluaa keskittyä omaan hyvinvointiinsa.

Aikataulu

Keskiviikkoisin klo 17.00 – 20.00. Päivämäärät: 19.8, 2.9, 16.9 ja 30.9.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Luotaimen mindfulness -ohjaaja Tuula Kiuru-Ahvonen tai Riitta Pesola.

Tuula Kiuru-Ahvonen, VTM, TyönohjaajaStory, johdon työnohjaaja MasterCSLE, Mindfulness -ohjaaja, Defusing- ja debriefing-ohjaaja.

Tuula on kouluttautunut laajalti ja on erittäin kokenut työyhteisöjen, esimiesten ja johdon valmentaja ja työnohjaaja. Tuula on toiminut mindfulness ohjaajana liki kymmenen vuoden ajan. Tuula on  toiminut pitkään päällikkönä, esimiehenä, johtajana, yrittäjänä, hallituksissa ja johtoryhmissä. Kaikkia hänen töitään on yhdistänyt toisaalta kiinnostus ihmisiin, ihmisten motivaatiotekijöihin, työhyvinvointiin ja toisaalta vastuunottoon ja kehittämiseen sekä näiden edellytysten vahvistamiseen työyhteisöissä ja ihmisissä.

Riitta Pesola, YTM, MBSR-ohjaaja, Mindfulness-ohjaaja.

Riitta on kouluttautunut laajalti sekä suomalaisissa että kansainvälisissä mindfulness-kouluttajaohjelmissa. Riitta löysi mindfulnessista avun omaan työperäiseen stressiinsä vuonna 2010 ja on harjoittanut mindfulnessia siitä lähtien. Mindfulness- ohjaajana ja MBSR- ohjaajana Riitta on ohjannut mindfulness-harjoitteita yrityksille ja yhteisöille vuodesta 2015 lähtien. Hän toimii ohjaajana sekä suomenkielisille että englanninkielisille ryhmille.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 460€, sisältäen äänitteet, kurssin, materiaalit ja tarjoilut.

Voit tilata Mindfulness-kursseja myös räätälöitynä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Mindfulness – intensiivikurssit hyvinvointiin? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Luotain Consulting Oy

Luotain – työhyvinvoinnin ja henkilöstön kehittämisen koulutusta

Luotain Consulting Oy – henkilöstön kehittämisen aito kumppani jo vuodesta 2007

Kaikki Luotain Consulting Oy:n kurssit järjestetään etänä huhtikuun loppuun asti. Jatkossakin valmennuksiin on mahdollista osallistua myös etänä. Luotain tuottaa työnohjaus-, valmennus- ja koulutuspalveluita koko Suomen alueella suurille ja pienille yrityksille, valtiolle ja kunnille/kaupungeille.  Valmentajat ovat henkilöstön- ja johdon kehittämisen konkareita....


Lue lisää kouluttajasta Luotain Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Luotain Consulting Oy

Klingendahl, Pyhäjärvenkatu 5 A 5.kerros
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.luotain.net


Arvioinnit

Keskiarvo: 3,8

Perustuu 8 arviointiin

Koulutukseen osallistunut
(4)
Valmentajasta huokui semmoinen rauhallisuus ja ei-tuomitseva fiilis. Meluisa ympäristö häiritsi alussa.
Koulutukseen osallistunut
(4)
Koulutuksessa keskityttiin olennaiseen eikä yritetty sisällyttää kaikkea tietoa kolmeen tuntiin. Perjantai-iltapäivä hieman huono ajankohta.
Koulutukseen osallistunut
(4)
Oli hyviä ideoita hallita ja välttää stressiä.
Arvioinnit
Arvioinnit
(3,8)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 373 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Mindfulness – intensiivikurssit hyvinvointiin täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: