Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Meditaatio ja mindfulness (3 aamua)

Completo Consulting Oy
Yhteenveto
3 tuntia
450 EUR + alv 24 %
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
450 EUR
4.2.2022

Verkossa
450 EUR
7.4.2022

Videoesittely

Meditaatio ja mindfulness (3 aamua)

Meditaatio ja mindfulness ovat tutkitusti keinoja, joilla pystymme parhaiten säätelemään vireystasoamme, olemaan fokusoitu sekä palautumaan aktiivisen työjakson jälkeen.

Arki ja työelämä on vaativaa, joten tarvitsemme keinoja, joilla ohjata voimavarojamme. Jotta pystymme tehokkaaseen työskentelyyn, on vireystason säätely tarvittava taito. On mahdollista olla tuottavampi, tehokkaampi sekä samalla levollisempi, tehden arjen työt ja kuluttaen voimiasi vähemmän.

Harvardin yliopiston ja Massachusettsin yliopiston yhteisessä tutkimuksessa saatiin selkeä tieteellinen näyttö siitä, kuinka jo 30 minuutin meditaatio päivässä vaikuttaa kokonaisvaltaiseen kykyyn fokusoida sekä elpyä rasituksista. Tutkimukseen osallistui 30 yritysjohtajaa. Meditaatio vaikutti fysiologisesti kasvattamalla älyllisistä toiminnoista vastaavia aivojen alueita sekä pienentämällä stressireaktiosta vastaavia alueita.

Tässä tiiviissä kurssissa opit meditaation ja mindfulnessin perusteet ja tekniikat. Saat välittömän kokemuksen harjoitteiden hyödyistä itsellesi.

Meditaatiokurssilta saat käytännön valmiudet aloittaa omat aamun fokusoivat tai illan rauhoittavat meditaatio- ja mindfulnessharjoitteet, tiedät miksi niin kannattaa tehdä, mitä siitä tulet hyötymään ja kuinka edetä.

Kurssi toteutetaan virtuaalisesti Zoomilla kolmena aamuna klo 8-9 viikon välein. Sessioissa on noin 20 minuuttia teoriaa, 20 minuuttia kysymyksiä ja vastauksia, sekä 20 minuuttia meditaatioharjoitteita. Kurssin nauhoite (vain valmentaja näkyy) on katsottavissa vuoden ajan.

Hyödyt pähkinänkuoressa

  • Käytännön keinot aloittaa päivittäinen meditaatio oikeilla urilla
  • Tehokas palautuminen stressistä
  • Itsestäsi avautuu uusia voimavaroja
  • Parantunut keskittymiskyky
  • Levollinen ja fokusoitunut, tasapainoinen olotila

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Meditaatio ja mindfulness (3 aamua), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssille voi osallistua teistä jokainen, yritysjohtaja, esimies tai asiantuntijatehtävissä oleva henkilö iästä riippumatta. Meditaation hyödyt saavutat niin työelämään kun yksityiselämään.

Aikataulu

  • 16., 23. ja 30.11.2021: Virtuaalikurssi
  • 4., 11. ja 18.2.2022: Virtuaalikurssi
  • 7., 14. ja 21.4.2022: Virtuaalikurssi

Kouluttaja

Meditaation opettajana on Satu Pitkämäki, joka on harjoittanut meditaatiota jo nuoresta, sekä sertifioitunut useassa meditaatio-opettajakoulutuksessa Yhdysvalloissa.

  • Certified Wisdom & Meditation Teacher
  • Advanced Deeper Still Meditation Teacher

Kustannukset

Yksityisen sektorin asiakkaille 450 € + alv 24 %.
Julkisen sektorin asiakkaille 410 € + alv 24 %.

Sähköisen valmennusmateriaalin saat käyttöösi päivää ennen valmennusta.

Valmennuksen hinnan laskutamme ilmoittautumisen saatuamme.

Hyödynnä etusi!
Jos samasta organisaatiosta tulee useita osallistujia, saa kukin alennusta 15 %.

Peruutusehdot
Osallistumisen peruutus viimeistään 14 vrk ennen tapahtumaa kuluitta, viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa peritään 50 % hinnasta ja sitä myöhemmin koko hinta. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö organisaatiostanne.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Meditaatio ja mindfulness (3 aamua)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Completo Consulting Oy

Kehity arjen työssä Completon avulla!

Juuri nyt kehittyminen, uuden työskentelytavan rakentaminen ja muutoksen mukana kasvaminen on tärkeintä. Kasvata osaamistasi tehokkailla virtuaalivalmennuksillamme!  Katso lista Completon koulutuksista Intohimomme on tuoda asiakkaillemme onnistumisia, uutta osaamista ja eteenpäin vievää muutosta. Vahvuutemme on yhdistää ihmisten paras osaaminen loogiseen liiketoimintaan. Tehtävämme...


Lue lisää kouluttajasta Completo Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Completo Consulting Oy

Tähdenlennonkuja 1
02240 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.completo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 99 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Meditaatio ja mindfulness (3 aamua) täytä seuraavat tiedot: